volibert
Well-known member
Hahahahah a malo stomacic halaliMozda bih i potvrdila ali se sjetim komentara da sam debeljucahahhahahahahahh

Vidjet ćemo se opet aBd

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahah a malo stomacic halaliMozda bih i potvrdila ali se sjetim komentara da sam debeljucahahhahahahahahh
Ne vjerujem da ces u Dubai.Prvo moras odraditi Mostar Banja luku Zenicu Tuzlu.Javices nam gdje ces kao uvijekTebe čekam 3 mjeseca a petak mi let za dubai![]()
Jest yebem se za 20km ako hoćeš i ti , dolazim na adresu, plus moja hrana i piće.Ne vjerujem da ces u Dubai.Prvo moras odraditi Mostar Banja luku Zenicu Tuzlu.Javices nam gdje ces kao uvijek
Bolje ti stoji ime Sera nego SaraJest yebem se za 20km ako hoćeš i ti , dolazim na adresu, plus moja hrana i piće.
Saljem sliku i svoj Nick kad stignem
U zaboli me stomak kako si smiješan, da nisi Ismet Horo možda?Bolje ti stoji ime Sera nego Sara
Nisam Horo,Horoz sam a ti kokaU zaboli me stomak kako si smiješan, da nisi Ismet Horo možda?
Kako se zove piz.Neko broj od one iz Velesica?
Odakle je ?
Odakle je cura+386 71 225 313 plavusa top preporuka
prevara x bonOdakle je cura
Sigurno cura sa velikim srcem i dobrom dusom a uz to sve veoma jakim karakteromDusa draga djevojka koja je bila prva koja mi je rijeci utjehe slala..brat sam ti brat si mi za sva vremena..voli te Elki..
Najbolja i sve preporuke za tebe
SarajevoOdakle je cura
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |