E pretjera ga ti sad .Ne znaju nas da govore i pišu a ne druge jezike..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pretjera ga ti sad .Ne znaju nas da govore i pišu a ne druge jezike..
Nema ga da nije bio kod njeSto da se uvlacim imam ja sta guziti prije nje, mala me i ne zna i nece nikad ni saznati a bio sam kod nje i prije tebe sigurno. Takodjer, nije meni nikakva frka otici do Sa ako mi i malo zagusti… apsolutno nemam nikakvu namjeru ovdje da se raspravljam sa tobom jer vidim da ne planiras odustati iako nisam prvi a vjerovatno ni zadnji koji ti pise nesto ovako. Nista, malo cemo se strpiti dok ti ne dosadi jer izgleda da bas i ne znas kad treba stati.
Romeo zaprosi Juliju,mozda i ona tebe voli.Mostar danas i sutra
066-141-783 whatsapp
Crnka
Nije Elki zlo
Sutra ponovo MOSTAR ovaj put se druzimo od 14:00
Iskljucivo wapp: 063177989
Ma puno Photo shopa, na fotkama jako mlada a video onako, fina ali neprivlačna ...Ovo valjda drugi profil ali ista je osoba i isti je broj a ima i review:
Druze ne pisi ime i prezime cure, nije ni cudo da ti niko ne da broj, rastjerat cete i ovo malo cura sto valjaju...cccJEL IMA NEKO BROJ OD SVETLANE ZUNIC CECE,imam i ja par brojeve pa mozemo razmijenit
Romeo zaprosi Juliju,mozda i ona tebe voli.
I nije bas pametno ovde objavljivati broj ko trszi dibni u pp065 986 509
Jelena Prijedor radi u kasinu ima dijete ali voljna za udarati samo se fino javite
Ne postoji elina prostitucija...Pa Maca diskrecija je predstavnik "narodnih kurvi" I nije relevantna za poredjenje.Elitne kurve su bivsi I sadasnji top modeli,znaci prvo pojavom svojom odaju takav utisak,a uz to pricaju po nekoliko svjetskih jezika.U ovom poslu ko I u svakom je potrebno uloziti u svoj imidz,nije dovoljno samo napumpati usne I staviti silikone.Nesto je I u obrazovanju.O tome pricam.E tu je razlika.Bez uvrede
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|