€$SEXWOMEN
New member
TRAZIM DAMU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško da može biti više recenzija jer se vrte 3 4 cure koje rade kod nas i o kojima manje više sve znamo. Jedino da se pojavi neka nova.Naravno, ova tema nije o recenzijama i iskustvima nego reality show u pokusaju. Siguran sam da je to bila prvobitna namjera prilikom pokretanja ove teme.
Dobro bolan de ohaniTRAZIM DAMU ZA SEX
negdje sam čuo da je neka u brčkom uposlila lika da odgovara likovima na poruke hhahah pa vi muntajteJel probo ko munteti na OF ima li uopste nasih cura? Ove srpkinje se mogu odradit ali da je sta blize…
Odvrni pipu i daj keš sad na proljeće da okreči stan, pa je testiraj hoće li ga. I prijedlog ako već nisi probaj anal u Ane i piss, nek te istušira malo zlatnim tušem. To je kod nje za preporuke. I neka si joj oprostio greške njene valjda će shvatiti i prestati da te laže.
jebem ti boga šta ja čitamDrug reko sam ti ja davno u jednom komentaru doce to na kraju sve na svoje,znas kako mi je drago zbog vas dvoje. Znam koliko je volis, vidim i osjetim da si dobar covjek iako se ne poznajemo nikad se nismo ni vidjeli tu smo negdje generacijski ja sam stariji par godina. Da ti odmah kazem ne navijam za Zelju ali ni za Sarajevo osim kad je gradski derbi onda su mi simpatije na strani PLAVI. Ali zato imam dosta raje koji su najvatreniji MANIJACI sigurno i poznaješ neke od njih ,jer ne propuštaju nijednu tekmu Zelje ,ali necemo sad o imenima to nekad drugi put ako bude prilike da sjednemo popijemo piće upoznamo se.Sad samo pametno najbitnije da izgradite povjerenje da ne lazete jedno drugo sve uz zajednički dogovor i cuvaj je ko oci u glavi.jer vama je sudjeno da budete zajedno. Sve najbolje drug od živio i zdrav mi bio.
Sta ti nije jasno covjek je zaljubljen voli je svim srcem jbg zivot je takav čupav i dlakavjebem ti boga šta ja čitam
Hahahaha ovo je da covijek place od smijeha. Dok drugi za 200 ili 300 km dobiju sex I uživaju ovaj za 2000 ili 10 000 dobije osmijeh i zagrljaj i covijek presretan. Druže ti si san svake cure/zene.Dobio ono najvažnije njen osmijeh i zagrljaj bratee
Gdje ima to, da se i ja prijavim hahaHahahaha ovo je da covijek place od smijeha. Dok drugi za 200 ili 300 km dobiju sex I uživaju ovaj za 2000 ili 10 000 dobije osmijeh i zagrljaj i covijek presretan. Druže ti si san svake cure/zene.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|