BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

JAVIO SAM SE ZA BROJ DOTICNOM GOSPODINU ZA MILF.

I NARAVNO IMAM MILF DOBRU DA MU DAM KONTAKT.

No kaže razmjena okej.
Pitam ga za tu njegovu kaže cijena 120km,na moje pitanje odakle je koji dio grada.

Odgovor je sledeći

Ako imaš broj daj i tjt.

Ne shvatam poentu da nude broj a nemaju

Budes fer reci imate l milfaru neku mozek kontakt i tjt.

Ne volim ove jeftine trikove.
Ovaj forum je bio krasan od recenzija do razmjena brojeva doķ se nisu pojavili padobranci koji smaraju lazu hvale kude po cio dan neku/kog.

Recenzija/Kontakt/Iskustvo

Sasvim dovoljno za funkcionisanje...

JAVIO SAM SE ZA BROJ DOTICNOM GOSPODINU ZA MILF.

I NARAVNO IMAM MILF DOBRU DA MU DAM KONTAKT.

No kaže razmjena okej.
Pitam ga za tu njegovu kaže cijena 120km,na moje pitanje odakle je koji dio grada.

Odgovor je sledeći

Ako imaš broj daj i tjt.

Ne shvatam poentu da nude broj a nemaju

Budes fer reci imate l milfaru neku mozek kontakt i tjt.

Ne volim ove jeftine trikove.
Ovaj forum je bio krasan od recenzija do razmjena brojeva doķ se nisu pojavili padobranci koji smaraju lazu hvale kude po cio dan neku/kog.

Recenzija/Kontakt/Iskustvo

Sasvim dovoljno za funkcionisanje...
Ja stvarno ne kontam sta ljudi nije jasno, dakle prodaja magle da se spama sa random brojevima u nadi da ce proci to i da cu dato broj ne pali, kao sto je pokusao majmun neki. Nisu trikovi nikakvi, broj imam, znaci fino pise dajem broj u zamjenu za drugi broj, dakle evo ponovicu opet, das broj, provjerim da li je milfara a ne djevojce od 27 godina, i ako jeste ja ti dam broj. Znaci sve crno na bijelo. Nema potrebe da sebi razbijas glavu

Najavljuješ poskupljenje usluge kod Crnke?????
Ma ne tebra..To ona odlucuje..Ja s njom nisam samo zbog sexa to svi znaju..
Ali citam i nevjerujem sta citam hoce ljudi u pola sata pet svrsavanja..Ja jednom svrsim drugi put samo patnja koja bi trajala satima dok bih svrsio..al helem n...
Nekoliko djevojaka mi je pokazalo sta musterije sve traze..pa brate nemozes da vjerujes kakvih pacenika i pacijenata ima..
Ima cak raje pitaju za sex pa da plate kad plata bude i tako to..
Fetisari su najjaci..al necu dalje..
Samo da kazem dobro pa i jedna radi u ovoj napacenoj drzavi..Ne bih im bio u kozi..

#Elki 😎

Ali citam i nevjerujem sta citam hoce ljudi u pola sata pet svrsavanja..Ja jednom svrsim drugi put samo patnja koja bi trajala satima dok bih svrsio..al helem n...
Nekoliko djevojaka mi je pokazalo sta musterije sve traze..pa brate nemozes da vjerujes kakvih pacenika i pacijenata ima..
Samo da kazem dobro pa i jedna radi u ovoj napacenoj drzavi..Ne bih im bio u kozi..

#Elki 😎
Okej sve stoji
Ali koja je tvoja uloga sada?
PiAr za prostitutke ili?
Držiš moralne pridike za djevojke koje se je*u za novce ne birajući ko ce ih jahat🤣🤣🤣🤣

#Elki 😎
Kad bude plata haha
Najbolje otvoriš teku 😁

Sto si nervozan brate..
Mislim da ipak neke i biraju..
Ja naletim pokupim viska para i mirna BiH
Hahah 😎 😉
A vidi
Šta želiš reci
Da ovdje neki nemaju para?
Pa kao sebe uzvisi tako što ćeš druge da ponizis...
Ma birale su neke nekada.
A ove na forumu sada i te bas koje DIZES NA PIJEDASTAL je pregazio Mostar Banjaluka Sarajevo ko htio i stigao i je*ao je.

Daleko od nervoze.
Vec sam realan.

A vidi
Šta želiš reci
Da ovdje neki nemaju para?
Pa kao sebe uzvisi tako što ćeš druge da ponizis...
Ma birale su neke nekada.
A ove na forumu sada i te bas koje DIZES NA PIJEDASTAL je pregazio Mostar Banjaluka Sarajevo ko htio i stigao i je*ao je.

Daleko od nervoze.
Vec sam realan.
Ma ne tebra..
Ne kazem ko ima ko nema..
Dabogda svi milijarderi bili i guzili J.Lopez
Ja kad vidim da su drugi sretni i imaju i ja sam sretan vjeruj mi..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh