Ženskaroš_Žena
New member
Zna li neko kakva je ona mala imma brutalno tijelo guzovi jači tetovirana vriijedi li otici ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno hvala tebra..znam sve ljude sa sipke i oko njih...Bit ce mi drago da se upoznamo ..Drug reko sam ti ja davno u jednom komentaru doce to na kraju sve na svoje,znas kako mi je drago zbog vas dvoje. Znam koliko je volis, vidim i osjetim da si dobar covjek iako se ne poznajemo nikad se nismo ni vidjeli tu smo negdje generacijski ja sam stariji par godina. Da ti odmah kazem ne navijam za Zelju ali ni za Sarajevo osim kad je gradski derbi onda su mi simpatije na strani PLAVI. Ali zato imam dosta raje koji su najvatreniji MANIJACI sigurno i poznaješ neke od njih ,jer ne propuštaju nijednu tekmu Zelje ,ali necemo sad o imenima to nekad drugi put ako bude prilike da sjednemo popijemo piće upoznamo se.Sad samo pametno najbitnije da izgradite povjerenje da ne lazete jedno drugo sve uz zajednički dogovor i cuvaj je ko oci u glavi.jer vama je sudjeno da budete zajedno. Sve najbolje drug od živio i zdrav mi bio.
Ne lozim tebra jbg...jace je od mene to da mogu biti pored nje..znamo ja i ona kroz sta smo prolazili a pogotovo ona..Ili lozi ljude ovdje od dosade pa se malo zajebaje sa nama ako je ovo istina ja ništa jadnije nisam vidio u zivotu
Brate ne moze nas vise posvadjati niko..Meni je njena sreca ispred moje..meni je njen osmijeh sve na svijetuPustite covjeka na miru neka radi kako on misli da je najbolje za njega covjek zivi svoj zivot
Upravo tako..Sestru bi drugu jebali a ne sta drugo..Uvijek se moze podvuci crta i krenuti iz početka niko ni od nas većine nije ZLATAN jebali bi muhu u letu
Scenario je već u pripremi nek je vama sa srećomNa kraju ce med od filma pokupiti brat @sajberkurajber ...samo skuplja dio po dio haha
Ja sam ti ko Charlie Harper (Charlie Sheen)Tačno bi bilo dosadno bez Elke legende i njegovih anđelica. Makar nas nasmije u ove zimske i hladne dane.
Prestajemo tebra sa smaranjem mio Italiano druze ..Pomirenje je palo..Naravno, ova tema nije o recenzijama i iskustvima nego reality show u pokusaju. Siguran sam da je to bila prvobitna namjera prilikom pokretanja ove teme.
Kume boli nas KURČINA jesi ti dobar sa nekim ili si se pomirio ili koga volis i ne voliš...Ako imas recenziju da si bio kod neke napisi i kraj usluga dobra ili ne valja ne duži napisao si preko 50 starnica ne bitnih stvari jebemu život nije ti ovo sijelo dajte vise sta rade admini zasto se ovakvi ljudi odma ne uklone sa foruma.Jbz život ako imate neke recenzije napisite kratko jasno a ne da pravite neki show ovdjePrestajemo tebra sa smaranjem mio Italiano druze ..Pomirenje je palo..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|