Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam koja je..je guzovidođe ti ona kod vjecne vatre gore na carsiji plava ima tako oko 30 tak meni rekla ako sam bas uredan mozemo se dogovoriti i bez kondoma ali da ga vadim na vrijeme stvarno ima guzove boli glava
Koja je to moze link od oglasaZnam koja je..je guzovi
.nisam bio, Sarajevo mi nije bas blizu.al.dolazi ona i u Mostar pa cu gledat da idem
Ima neka ovde stavlja oglas 063 821 030. 200e trazi za 1h. Msm da je to malo punoIma li za Mostar nešto danas ?
Koja je to moze link od oglasa
Stoo?Kakve ste vi budale, to je nevjerovatno
Ja mislim da je to sandra jedna ( ima post na forumu). Nesto ko navodno moguce ima sidu ali iskreno ne znam koliko ljudi se i zajebavaju. Ali je bio skok stope side u Bih ( nekih 30 poznati slucajeva upravo mislim) l. Da nagalsim da u mostaru nisu imali prijave side znaci ono za brazilke sta se pisalo je moguce budalestina..to je ova. Cini mi se ok. Ako je ko na slikama stvarno ima extra guzuSanny063803441 Sarajevo, Independent | City of Love
Hy gentlmens,I am a well educated girl,who like to meet new people,have a good time.I like to travel and if you like gfe,than you are on the right place.I do also live chat.whats upp.cityoflove.com
Trazi 125eura sto je stvarno ok cijena. Ako je neko bio s njom nek podijeli recenziju.
Hajde za Tuzlu ondaVeceras Banja Luka
061025584
Dogovori wa-viber
Ostajem do petka ujutru
Sara
Bio sam sa ovom tri puta, zadnji put u 6-tom mjesecu, a testirao se krajem 10-tog mjeseca čisto radi sebe, jer sam bio u pola godine sa njih 6-7 i sve je bilo ured, ali kad sam sad pročitao da bi dala i bez kondoma, drago mi je što više ne idem kod nje.Ja mislim da je to sandra jedna ( ima post na forumu). Nesto ko navodno moguce ima sidu ali iskreno ne znam koliko ljudi se i zajebavaju. Ali je bio skok stope side u Bih ( nekih 30 poznati slucajeva upravo mislim) l. Da nagalsim da u mostaru nisu imali prijave side znaci ono za brazilke sta se pisalo je moguce budalestina.
Kad neko kaze da je cist od side to se moze samo znati za period stariji od 3 mjeseca jer tek nakon 6 do 12 w nakon infekcije ti mozes nju dokazati.
Ako bi bez gumice jebao trazi da ti da nov test a i tada pazi se. Ali ako je duze u poslu i bez side vjrv onda nece biti problem. I provjeri svoju vakc status na hepatitis B
Na stranu to, ja nebi bez .Bio sam sa ovom tri puta, zadnji put u 6-tom mjesecu, a testirao se krajem 10-tog mjeseca čisto radi sebe, jer sam bio u pola godine sa njih 6-7 i sve je bilo ured, ali kad sam sad pročitao da bi dala i bez kondoma, drago mi je što više ne idem kod nje.
Nemojte me smarati sa brojem od babe sa Otesa.Imam provjeren broj od sisulje 37 godina, tuca se super, guzovi top. Dajem broj u razmjenu za broj od neke milfare.
Sarajevo je u pitanjuImam provjeren broj od sisulje 37 godina, tuca se super, guzovi top. Dajem broj u razmjenu za broj od neke milfare.
Odakle je ta?Imam provjeren broj od sisulje 37 godina, tuca se super, guzovi top. Dajem broj u razmjenu za broj od neke milfare.
SarajevoOdakle je ta?
Da nije ta na Otoci, Nova Miljacka?Imam provjeren broj od sisulje 37 godina, tuca se super, guzovi top. Dajem broj u razmjenu za broj od neke milfare.
NijeDa nije ta na Otoci, Nova Miljacka?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |