Bacanje para..Danas Sarajevo
061025584
Sara
Objektivno, možda za ispušit kurac i ćao..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bacanje para..Danas Sarajevo
061025584
Sara
Njen osmijeh ubrza otkucaj mog srca na max.Hahahaha ovo je da covijek place od smijeha. Dok drugi za 200 ili 300 km dobiju sex I uživaju ovaj za 2000 ili 10 000 dobije osmijeh i zagrljaj i covijek presretan. Druže ti si san svake cure/zene.
Bilo je nekad poneka ribica ali bilo je i dno dna .Ma brate da su to neke ribe, vec dno,vec oni prace se budale sano treba ignorisati, napisi o nekome kakav je i cao imaju privatno pa neka pisu
Trojka koju trebaju da svi imaju ( da bude i zena sa zenom) a tesko cete to kod nas naci. Nadjite mi neku sto voli zeneTa trojka koju ja planiram i zamišljam vas dvije nemate iskustva niste sposobne uraditi, tako da nema hljeba od vas, vi ste buranija..
#crnkaTrojka koju trebaju da svi imaju ( da bude i zena sa zenom) a tesko cete to kod nas naci. Nadjite mi neku sto voli zene
Druže ja sam za to da se ove godine organizuje vjenčanje izmedju tebe i crnke a kuma da bude Sofija i gosti na vjenčanju sa foruma jebaci i dame. Svaki pozvani gost daje 300 km za sex sa mladom i kumom i obavezna je kafa min 200 km kad mlada bude donosila.Njen osmijeh ubrza otkucaj mog srca na max.
Taman uzmemo pare ja i moja ljubav..i odemo zivjeti gdje nas niko nezna..dok nas smrt ne rastaviDruže ja sam za to da se ove godine organizuje vjenčanje izmedju tebe i crnke a kuma da bude Sofija i gosti na vjenčanju sa foruma jebaci i dame. Svaki pozvani gost daje 300 km za sex sa mladom i kumom i obavezna je kafa min 200 km kad mlada bude donosila.
Elma Karić plavuša sa Otoke kod Binga, imaš je na Cityoflove ima sto profila a imaš i ovdje sve o njoj pa pregledajZdravo svima, dosao sam ovdje prvenstveno da upoznam nove ljude Koji ce mi pomoci u onome sto trazim. Iskreno se nadam sa sam na pravom mjestu. Nisam neki indijanac kojem je dosadno I dolazi na ovakve stranice i provocira ljude.Naravno ako neko zeli da mi pomogne u uspostavljanju kontakta sa zenama niskog morala bio bi zahvalan.Kontatki isljucivo Sarajevo I okolina sa malo nizim cijenama I kriterijima. Hvala svima i da svi dobiju ono sto smatraju da mogu uraditi I ispunjavaju us love da to dobiju.
Prijatelju ko je ovaВесна Максимовић (@veci_31278) • Instagram photos and videos
75K Followers, 1,484 Following, 749 Posts - See Instagram photos and videos from Весна Максимовић (@veci_31278)www.instagram.com
Postoji li neki info o gospodjici?
Nadje li je bolan vise osijedišmo čekajuciTrazim damu za druzenje
Jel pusi s kapicom ili...Bacanje para..
Objektivno, možda za ispušit kurac i ćao..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|