BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ma brate da su to neke ribe, vec dno,vec oni prace se budale sano treba ignorisati, napisi o nekome kakav je i cao imaju privatno pa neka pisu
Bilo je nekad poneka ribica ali bilo je i dno dna .
Nekoliko njih sam kasnije saznao da su osudjivane za pokusaje ubistva ili nanosenje teskih povreda i to nozem. Jedna je cak osudjena na robiju zbog ubistva.
Oprezno ljudi sa ovim sportom.
Platis jebes i to je to. Nema emocija nema grubosti.

E sad pitacete za imena ali imena ne objavljujem ovdje ali guglajte i sve ce vam google izbaciti.
Srecom zrtve nisu bili klijenti koliko mi je poznato.
Ipak treba paziti i nikad nevjerovati kurvama.

Zdravo svima, dosao sam ovdje prvenstveno da upoznam nove ljude Koji ce mi pomoci u onome sto trazim. Iskreno se nadam sa sam na pravom mjestu. Nisam neki indijanac kojem je dosadno I dolazi na ovakve stranice i provocira ljude.Naravno ako neko zeli da mi pomogne u uspostavljanju kontakta sa zenama niskog morala bio bi zahvalan.Kontatki isljucivo Sarajevo I okolina sa malo nizim cijenama I kriterijima. Hvala svima i da svi dobiju ono sto smatraju da mogu uraditi I ispunjavaju us love da to dobiju.

Druže ja sam za to da se ove godine organizuje vjenčanje izmedju tebe i crnke a kuma da bude Sofija i gosti na vjenčanju sa foruma jebaci i dame. Svaki pozvani gost daje 300 km za sex sa mladom i kumom i obavezna je kafa min 200 km kad mlada bude donosila.
Taman uzmemo pare ja i moja ljubav..i odemo zivjeti gdje nas niko nezna..dok nas smrt ne rastavi 😎😂

Zdravo svima, dosao sam ovdje prvenstveno da upoznam nove ljude Koji ce mi pomoci u onome sto trazim. Iskreno se nadam sa sam na pravom mjestu. Nisam neki indijanac kojem je dosadno I dolazi na ovakve stranice i provocira ljude.Naravno ako neko zeli da mi pomogne u uspostavljanju kontakta sa zenama niskog morala bio bi zahvalan.Kontatki isljucivo Sarajevo I okolina sa malo nizim cijenama I kriterijima. Hvala svima i da svi dobiju ono sto smatraju da mogu uraditi I ispunjavaju us love da to dobiju.
Elma Karić plavuša sa Otoke kod Binga, imaš je na Cityoflove ima sto profila a imaš i ovdje sve o njoj pa pregledaj

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh