solunac2020
Active member
Danas od 16 casova zgodna crna hercegovka u banjaluci...063763545...ooziv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je jer je lik govnar, eto ne zalijecite se više i to je to.JAVIO SAM SE ZA BROJ DOTICNOM GOSPODINU ZA MILF.
I NARAVNO IMAM MILF DOBRU DA MU DAM KONTAKT.
No kaže razmjena okej.
Pitam ga za tu njegovu kaže cijena 120km,na moje pitanje odakle je koji dio grada.
Odgovor je sledeći
Ako imaš broj daj i tjt.
Ne shvatam poentu da nude broj a nemaju
Budes fer reci imate l milfaru neku mozek kontakt i tjt.
Ne volim ove jeftine trikove.
Ovaj forum je bio krasan od recenzija do razmjena brojeva doķ se nisu pojavili padobranci koji smaraju lazu hvale kude po cio dan neku/kog.
Recenzija/Kontakt/Iskustvo
Sasvim dovoljno za funkcionisanje...
Treba ti pičić polomiti, e to tebi treba.Ja stvarno ne kontam sta ljudi nije jasno, dakle prodaja magle da se spama sa random brojevima u nadi da ce proci to i da cu dato broj ne pali, kao sto je pokusao majmun neki. Nisu trikovi nikakvi, broj imam, znaci fino pise dajem broj u zamjenu za drugi broj, dakle evo ponovicu opet, das broj, provjerim da li je milfara a ne djevojce od 27 godina, i ako jeste ja ti dam broj. Znaci sve crno na bijelo. Nema potrebe da sebi razbijas glavu
Lik je dobio broj, može ti potvrditi da je razmjena super prošla. Debilima kao ti što šalju random brojeve naravno nedam.Pa to je jer je lik govnar, eto ne zalijecite se više i to je to.
Bio i pokupio boleština, izbjegavati u što širem krugu. Narkoman i prenosilac polnih bolesti.to je ova. Cini mi se ok. Ako je ko na slikama stvarno ima extra guzuSanny063803441 Sarajevo, Independent | City of Love
Hy gentlmens,I am a well educated girl,who like to meet new people,have a good time.I like to travel and if you like gfe,than you are on the right place.I do also live chat.whats upp.cityoflove.com
Trazi 125eura sto je stvarno ok cijena. Ako je neko bio s njom nek podijeli recenziju.
I mene zanimaDijana Husaric Zenica ima li iko pouzdane informacije?
Još nešto, ima dosta profila na cityoflove, bila je Enya, tea, Mia mona, Tara hot, Lara hot it'd.Bio i pokupio boleština, izbjegavati u što širem krugu. Narkoman i prenosilac polnih bolesti
Prvo ti traži sliku da vidi kako izgledas.Teska za dogovor.Jel itko bio kod ove Sonje u Sarajevu
jel samo masaza sa happy endom ili nesto vise
Relax i uzivanje Massage room by Sonja (Na upit)
![]()
Relax i uzivanje Massage room by Sonja
Relax i uzivanje Massage room by Sonja - Masaže i fizikalne terapije - Na upitolx.ba
Znači ja sam dobro prošao, bio sa njom 3 puta, na testiranju mi je sve bilo negativno, a prošlo je 4 mjeseca otkada sam zadnji put bio sa njom i testiranjaBio i pokupio boleština, izbjegavati u što širem krugu. Narkoman i prenosilac polnih bolesti
Jesi je jebao bez kondoma?Znači ja sam dobro prošao, bio sa njom 3 puta, na testiranju mi je sve bilo negativno, a prošlo je 4 mjeseca otkada sam zadnji put bio sa njom i testiranja
Druze to je Jennifer White. Da je ne znam ti gdje u Bosni otisao bi. Al posto je fejk jbg
E sad si ga zabrinuo..Jesi je jebao bez kondoma?
Nije hahahahE sad si ga zabrinuo..![]()
Sta joj jeŠta teška, retardirana kume.
Sta si ti pokupio ?Bio i pokupio boleština, izbjegavati u što širem krugu. Narkoman i prenosilac polnih bolesti
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|