Moj prvi put kod gospođe koja se oglašava kao Dr.Marina.
Otišao sam kod nje na preporuku jednog druga pa ću ukratko napisati recenziju iz svog ugla.
Nalazi se na Stupu u onim zgrdama, kod porušenog doma penzionera. Žena ne radi sex, nego nego neke erotske masaže dominacije itd. Dogovor je je pao vrlo lahko u roku par minuta poziva smo se dogovorili.
Pošto sam došao tu na prepkruku otprilike sam znao šta me tu čeka i šta želim. Uzeo sam tu neku Tai madažu gdje vi svoj polni organ stavljate među njene sise, i foot job gdje ona svojim stopalima drka vaš kurac, dovede vas blizu svršavanja, pa malo uspori i onda nastavi i sve tako do happy enda koji se dešava upravo na njena stopala. Prije toga vas masira po leđima i cijelo vrijeme vodite neki lagan razgovor. Žena plava oko nekih 45-47 godina, mnogo ljubazna, komunikativna i uredna, higijena je na zavidnom nivou. Mene je dočekala sa šapkom na glavi u majici na kojoj piše POLICE sa nekim činom, u nekim crnim stockings čarapama i visokim štiklama.
Ja sam prije akcije zapalio jedan blunt white widow, bio sam malo high i baš sam uživao
Preporuke za gospođu otići i probati bar jednom