Sto pitasJe l bio neko kod Snježe iz Banja Luke, u skorijem periodu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto pitasJe l bio neko kod Snježe iz Banja Luke, u skorijem periodu?
Nisam nikada bio...prije su je hvalili. Zanima me kakva je sada?Sto pitas
pita onak da joj cokoladu posaljeSto pitas
starija, deblja malo i skuplja nego prije par godinaNisam nikada bio...prije su je hvalili. Zanima me kakva je sada?
Haha snijeza zna posao nema sta meni je extrapita onak da joj cokoladu posalje
I mene zanimaDa li je ko od vas bio na masazi kod Ive (terapija ip na insta). Jesu li klasicne masaze ili?
Jel to ona deblja sa vecim sisamaPozdrav, da li ke neko bio sa Selmom iz Srebrenika skoro i da li ima kontakt, stati broj joj je ugasen
+387 61 726 616 Ovaj brojJel to ona deblja sa vecim sisama
Jeste, plavusa, jebe se ko zmaj? Nema svoj smjestajJel to ona deblja sa vecim sisama
Jel neko bio skoro sa njom..., na starom broju profilna sa nekim momkom, ljube se...Jeste, plavusa, jebe se ko zmaj? Nema svoj smjestaj
Ti ili si neki lazni profil pa sama sebeKoliko je Tuzla sretna danas i sutra nejljepsa djevojka vam je u dgra
Picke sam vidio sto ti neces za dva životaTi ili si neki lazni profil pa sama sebe
hvali M.R ili nikad picke nisi vidio pa ti ona najljepsa
Imas broj da vidim na cemu je slikaJel neko bio skoro sa njom..., na starom broju profilna sa nekim momkom, ljube se...
Da se nije udala ?
Podijeli i nama ostalim broj od te djevojke, pa neka cura bira koga će primiti od nas.Djevojka za masazu sto mi trazite broj ne prima sve redom nego bira , tako da nemojte mi zatrpavati inboks .. dala sam br 15stak ljudi i to je to. Jer mi zatrpate moje poruke nemojte pisati necu odg.
#crnka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|