Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li bez kondoma?Evo u tuzlu su vam dosle livia i alice
Brazilke,ja bio sve preporuke.
Pa dodjes do sarajevaHajde Crnka dođi u Tuzlu krajem jula - početkom avgusta, kada budem dole opet na godišnjem, pošto sam iz okoline Tuzle!
Djevojka za masazu sto mi trazite broj ne prima sve redom nego bira , tako da nemojte mi zatrpavati inboks .. dala sam br 15stak ljudi i to je to. Jer mi zatrpate moje poruke nemojte pisati necu odg.Ima pisi mi za broj od prijateljice
066-141-783
LosaPoz ekipa jel bio ko kod ove? Mogu li neke recenzije? Hvala unaprijed…
SpazioBraća i sestra…
Preporuka NEKI BAR/RESTORAN U SA sto ima koktel Pina Kolada
Hitno je
je li to masaža sa sretnim završetkom, ili?Djevojka za masazu sto mi trazite broj ne prima sve redom nego bira , tako da nemojte mi zatrpavati inboks .. dala sam br 15stak ljudi i to je to. Jer mi zatrpate moje poruke nemojte pisati necu odg.
#crnka
Cuj ne prima sve nego bira, a ono od biraca nema jebaca to kao vazi samo za nas muškarceje li to masaža sa sretnim završetkom, ili?
Videćemo gdje me put nanese na godišnjem, možda i navratim do Sarajeva.....Pa dodjes do sarajeva
Nesto kasnije sam skontao da izmedju ruzne i ljepe djevojke nema nikakve razlike u biranju kada su muskarci u pitanju . Oboje zele i misle da mogu pokupiti ljepog dok su muskarci dosta realniji u tom pogledu,ako je neki malo losiji on nema teorije ni da razmislja o nekoj ljepsoj da joj pridje. Pogotovo pojavom ovih instagrama nema teorije da neka top riba postavi kako se ljubi sa ruznim muskim osim ako joj nije sponzor.Mislim to ne vodi nicemu dobrom za zene a bojim se da ce ovaj trend femicida poprimi jos vece razmjere.Cuj ne prima sve nego bira, a ono od biraca nema jebaca to kao vazi samo za nas muškarce
pa moze on prici, jer na kraju krajeva sve je u samopouzdanju i onom kako ti vidiš sebeNesto kasnije sam skontao da izmedju ruzne i ljepe djevojke nema nikakve razlike u biranju kada su muskarci u pitanju . Oboje zele i misle da mogu pokupiti ljepog dok su muskarci dosta realniji u tom pogledu,ako je neki malo losiji on nema teorije ni da razmislja o nekoj ljepsoj da joj pridje. Pogotovo pojavom ovih instagrama nema teorije da neka top riba postavi kako se ljubi sa ruznim muskim osim ako joj nije sponzor.Mislim to ne vodi nicemu dobrom za zene a bojim se da ce ovaj trend femicida poprimi jos vece razmjere.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|