Da li se mozes u private javiti da ti dam broj.il da dogovorimo mogu odmah dociNe vidim br
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se mozes u private javiti da ti dam broj.il da dogovorimo mogu odmah dociNe vidim br
Neću falaDa li se mozes u private javiti da ti dam broj.il da dogovorimo mogu odmah doci
hahahah, steta za mene al dobroNeću fala
imaš drugih cura pun kurachahahah, steta za mene al dobro![]()
Ok ok. Ma mislim da si me blokirala jer mi nisi online (nisam nista lose uradio koliko ja znam) a volio bih se sa tobom vidjeti al ako ne moze posteno.imaš drugih cura pun kurac
Ako te sam ja blokirala, znaci smatram da tebi bi trebalo UZETI TERAPIJU I ODMORITI, a ne smarati mene porukama i jebavati u i bez toga nezdrav mozak pozz
Ja isto poznajem jednu koja radi outcall samo u hotelu.Možeš misliti ja kontaktirao jednu kaze 200 eura plus taxi reko ajde u redu i dam joj lokaciju da dodje, kaze neće tako radi kao samo outcall u hotel. Pa reko sto ce ti lutko hotel neces spavati u njemu samo te izjebem platim i doviđenja potpuno je svejedno je li moja kuća ili hotel, koji će ti qrac u hotel. Nikada se nije ni javila vise ma to su sve fejkuše brate.
Ja sam tebe blokirala još u 1 mesecu, pa ti mene kažeš da ti broj se završava sa 15Samo sam se prijavio da pitam da li sam jedini kojem ne prolaze poruke za Crystal..tj jedna kvacica. Znaci blokira sam a ne znam zasto...
Slažem se, tu pre neki dan jedan tražio od mene da dođem od njega u PMJa isto poznajem jednu koja radi outcall samo u hotelu.
Možda vama djeluje malo čudno, ali stavite se vi na njezinu poziciju, bi li vi došli nekome u privatnu kuću, još ako je u nekoj pripizdini?
Mislim da bi vas mali broj došao, još uzmite u obzir da je u stranoj državi i da je došla ovdje zaraditi.
Ne vidim ništa čudno što je tražila od tebe da uzmeš hotelsku sobu, čak mi je to sasvim normalnu s obzirom da te nikad nije vidjela i ne zna što može očekivati od tebe, a hotel je u svakom slučaju sigurniji od privatne kuće.
Ali opet kažem, sto ljudi sto ćudi, sto žena dvjesto sisa
Nemoj što zamjeriti, šaljem prijateljski pozdrav.
Do čitanja![]()
pa veruj mi oni bi i za 50km u Bužim otišli da se guzeJa isto poznajem jednu koja radi outcall samo u hotelu.
Možda vama djeluje malo čudno, ali stavite se vi na njezinu poziciju, bi li vi došli nekome u privatnu kuću, još ako je u nekoj pripizdini?
Mislim da bi vas mali broj došao, još uzmite u obzir da je u stranoj državi i da je došla ovdje zaraditi.
Ne vidim ništa čudno što je tražila od tebe da uzmeš hotelsku sobu, čak mi je to sasvim normalnu s obzirom da te nikad nije vidjela i ne zna što može očekivati od tebe, a hotel je u svakom slučaju sigurniji od privatne kuće.
Ali opet kažem, sto ljudi sto ćudi, sto žena dvjesto sisa
Nemoj što zamjeriti, šaljem prijateljski pozdrav.
Do čitanja![]()
Moguce..nego sam vidio novi broj i pokusao da dogovorim sastanak. Ne znam sto sam ikako i blokiran bio al eto probao opet nisam uspio i ok..pozzJa sam tebe blokirala još u 1 mesecu, pa ti mene kažeš da ti broj se završava sa 15
Upravo imam 841 brojeva u blocku, madam se ću napuniti 900 dok završavam bosansku turu
I još da mu daš 100e da može struju platitPrva recenica je bila “da dođem 52 mn vožnje od tuzle, POKUPIM NJEGA I VOZIM GA U ATM pa posle ga vozim kući i sve to za 200e
Jesi Mirza?Moguce..nego sam vidio novi broj i pokusao da dogovorim sastanak. Ne znam sto sam ikako i blokiran bio al eto probao opet nisam uspio i ok..pozz
Nisu mi jasni likovi, izgubit ćemo ovakvu sestru i neće više ovdje raditi zbog bosanskog krkanluka.Slažem se, tu pre neki dan jedan tražio od mene da dođem od njega u PM
pa veruj mi oni bi i za 50km u Bužim otišli da se guze
Jesam..Jesi Mirza?
Hahah...moguce da jesam..al nikad nisam nista agresivno uradio niti neplatio il tako nesto..pitao sam to jer sam racunao kao pola sata a uplatio sat..djevojka rekla ne moze i na tome ostalo. Ako ima tih negativnih recenzija je jer su te agencije bezobrazne i jer stalno prikazuju lazne djevojke. Bio sam npr kod ove Tonye vise puta i sve regularno...a eto i tebi prilike da zaradis za 2 minute XDU FEBRUARU 23 MIRZA JE BIO KOD NEKE RUSKINKE, TRAŽIO DA MU VRATI POLA NOVCA JER JE SVRŠIO ZA 2 MINUTA
Sarajevski junak
Dobro nije tražio da mu pomogneš da složi drva, onako umjesto predigrePrva recenica je bila “da dođem 52 mn vožnje od tuzle, POKUPIM NJEGA I VOZIM GA U ATM pa posle ga vozim kući i sve to za 200e
Hudnik hahaPrva recenica je bila “da dođem 52 mn vožnje od tuzle, POKUPIM NJEGA I VOZIM GA U ATM pa posle ga vozim kući i sve to za 200e
Sigurno pitarU FEBRUARU 23 MIRZA JE BIO KOD NEKE RUSKINKE, TRAŽIO DA MU VRATI POLA NOVCA JER JE SVRŠIO ZA 2 MINUTA
Sarajevski junak
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |