Moze broj od bakterijeAida K. Debela..jludi pazite se polnu bakteriju siri..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj od bakterijeAida K. Debela..jludi pazite se polnu bakteriju siri..
a jbg... nekakav klošar pokušava puknut božićnicu, i uspit će mu 100 posto, dok je ovaca bit će i vuneAl neko štanca profile na ege, jutros 8 osoba sada 71![]()
Moze li neki kontakt tel?DOLAZIM U BANJA LUKU 15. DECEMBRA
OASTAJEM UBOSNI DO KRAJA DECEMBRA
![]()
Ovdje samo traze kontakte niko nece da ponudi nekiPozdrav, ima li neko preporuku za BL? Hvala
Skupa jbg, 300KM pola sata.
Jesi u Mostaru?Ima li neko neku preporuku za Mostar, Capljinu?
Kako do njePogledajte prilog 9872Ne znam šta fali Mariji TS? Ja sam je jeb'o i jebaću je opet...
Jel bio netko da podijeli bilo kakve informacije?Kakva je Olga iz Kiseljaka?
Nema ih ovde puno..., pa tako dignu i masne cijene i imaju musterija...Razumijem lokalke,al`sta prostitutku iz Brazila dovede u jednu najsiromasnijih zemalja u Evropi?!
Imaš šta za mostarJesi u Mostaru?
Pa imaju “agencije” i oni im srede smjestaj i slicno i uzimaju im procenat. Jedina ona Aline nije s nekim svodnicima, svaka koja pise 300 outcall 50 daje njima.. i kad im se javis ne pricas sa tim djevojkama nego stim svodnicima koji se pretvaraju da su ta djevojka dok ugovore… to mi je pricala sve on Saffira i ona Maya i ostale kad sam sa njima bio… poslije mi daju svoje privatne brojeve da se njima direktno javim za 50e jeftinije naplateRazumijem lokalke,al`sta prostitutku iz Brazila dovede u jednu najsiromasnijih zemalja u Evropi?!
Joj nemoj biti glupa! Prva ces ti najebati ako je istina sto je GunnerM napisao.Zbog stavljanja mog profila bez mog zananja dobit cete prijavu u policiji pa se vi pozabavite s njima . Ugodna noć![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|