Pamela
Member
Da sta valjas ostali bi duze . Posto ne valjas nema mi se kurac na sta dignut pogotovo ne na Debelo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sta valjas ostali bi duze . Posto ne valjas nema mi se kurac na sta dignut pogotovo ne na Debelo
Pa ko vam je kriv što se primate ko saučešće na svaki njihov upisJos se lafo ove sto rade iz brazila i rusije ovde registruju i naprduju po cijeli dan
Upravo tako....Forum koji je sluzio kao razmjena iskustava,recenzija ,informacija o brojevima,gdje nam je svima bilo dobro se pretvorio klasicnu raspravu s foruma na Klix/u ,jos malo pa se nece smjeti niti ici na sex nigdje.
Izvini Brate. Nemam prijatelje pa spamim ovd. Neću više
Kurvetine boli nas kurac za vase misljenje svakako vas izjebemo i zaboravimo za vas nakon pola sata, nadjite sebi sobu pa se lizite smarate ljude ovdje bezveze a ni jedna od vas nije dobra tkd ajmo gas ... pfiuuuIdi spavaj draga ostavi me na miru ako ćutiš dobijaš još
Dragi agente, bas me briga agente, mi samo hocemo novac, tu smo da idemo kuci, to je to, idiote, nije vazno sta mislis, govno jednoKurvetine boli nas kurac za vase misljenje svakako vas izjebemo i zaboravimo za vas nakon pola sata, nadjite sebi sobu pa se lizite smarate ljude ovdje bezveze a ni jedna od vas nije dobra tkd ajmo gas ... pfiuuu
Jebi se svi, mušterija ne fali, ne draga, to je sigurno, dok ti pričaš, ja svoj račun punim parama, govno jedno.Kurvetine boli nas kurac za vase misljenje svakako vas izjebemo i zaboravimo za vas nakon pola sata, nadjite sebi sobu pa se lizite smarate ljude ovdje bezveze a ni jedna od vas nije dobra tkd ajmo gas ... pfiuuu
za tuzluAl neko štanca profile na ege, jutros 8 osoba sada 71
Ti prviAl neko štanca profile na ege, jutros 8 osoba sada 71
cak sam i svršio, otišao sam prezadovoljan, nije me briga za ove idiote, moj račun je pun para a ti si tako siromašanOvo ova Pamela koristi google translate. Idi bolan radi, mani se foruma. Trujes forum. Prihvati da za svoju uslugu imaš dobrih i loših recenzija. Trudi se da izbjegneš loše komentare.
Hvala Bogu da imaš para. Da mi smo siromašni i jebemo tebe bogatu sa svojim malim kurčevima. Dakle ipak ovisiš o siromasnim ljudima sa malim čunama. Zato ne seri gdje jedeš.cak sam i svršio, otišao sam prezadovoljan, nije me briga za ove idiote, moj račun je pun para a ti si tako siromašan
Jebi se, rekao sam ti, ima dobar put, samo si slađi, platiš ili nema ko da plati, čak sam se i seksala sa ovim sad, baš mi se sviđa.Hvala Bogu da imaš para. Da mi smo siromašni i jebemo tebe bogatu sa svojim malim kurčevima. Dakle ipak ovisiš o siromasnim ljudima sa malim čunama. Zato ne seri gdje jedeš.
Malo si retardirana.Jebi se, rekao sam ti, ima dobar put, samo si slađi, platiš ili nema ko da plati, čak sam se i seksala sa ovim sad, baš mi se sviđa.
Ne mogu ništa draga, jedni me vole, drugi me mrze.Malo si retardirana.
Ne mogu ništa draga, jedni me vole, drugi me mrze.
za tuzlu
Ovo ekzurzija iz Brazil došla u Tuzluza tuzlu
Maya brazzilian je u Bl, nećeš se pokajatiBanja luka nasto provjereno?
Tel: 064/677-677
|
|
|