Pamela
Member
HahahhahaPopusio sam foru , slazem se s tobom upravu si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HahahhahaPopusio sam foru , slazem se s tobom upravu si
Slazem se s tobom prosula mi foru upravu si
Krivo mi samo sto sam naletio na nekog loseg al ajde dobro si reko slazem se s tobom upravu siPa idi kod gospodja nemoj da ti bude zao 200€ sam sebe provaljujes po forumu oduva te ova ha ha mali kurac zato je i bilo smjesno
U pravu si, dušo, ne bih ni trebao biti ovdje da obraćam pažnju i pravdam se pred idiotom.Ako Ste Vi obrazovana i kulturna žena,nećete više komentarisati,osim ako to za Vas ne čini Vas povjerenik pa on komentarise,pozdrav
Pričaju dvije zagrebčanke na kafi i jedna se pohvali kako je bila u Bosni i imala sex sa lokalnim frajerom. Pita nju drugarica kakva je bosanska ćuna, kad će ova: To ti je kao naš pimpek, samo duplo većeMy dear colleague, come to Banja Luka.
They don’t have small dicks at all
Izvini Brate. Nemam prijatelje pa spamim ovd. Neću višeDe bolan isključite se Pamela i Cristal
Izvini Brate. Nemam prijatelje pa spamim ovd. Neću više
My friend, don't care what these idiots say, they are bitter about life. They need to come here to comment on negative things about work, we always have no shortage of clients, so let them.Izvini Brate. Nemam prijatelje pa spamim ovd. Neću više
jebi se draga, tvoj je izbor da ne zelis da dodjes, ne trebas mi i nije me ni brigaDobro Vas je više , čitajući vaše prepirke izgubio sam želju za seksom ustvari i zaboravio što sam došao ovdje,Televisa presenta ffs.. Dajte šta konkretno,pišite iskustva nek se one pravdaju mi smo ti koji plaćamo
Ajde mars u kurac dosadna, da ista valjas bilo bi ti klijenata, ne bi srala ovdje po forumu, a sjecam se da je jao jednom neko pisao za nju da je losa… bas cu sada probati naci.jebi se draga, tvoj je izbor da ne zelis da dodjes, ne trebas mi i nije me ni briga
Draga, ti si sigurno jedan od onih koji traze popuste kad nemaju para, zato si tako ogorcen Nije mi stalo da se prema meni ponašam prema nekome kao što si ti i još bolje o smeću. ByeAjde mars u kurac dosadna, da ista valjas bilo bi ti klijenata, ne bi srala ovdje po forumu, a sjecam se da je jao jednom neko pisao za nju da je losa… bas cu sada probati naci.
Haj nemoj majke tiIzvini Brate. Nemam prijatelje pa spamim ovd. Neću više
Idiot you momMy friend, don't care what these idiots say, they are bitter about life. They need to come here to comment on negative things about work, we always have no shortage of clients, so let them.
A odakle ti iz Brazila znas za ovaj forum carice?U pravu si, dušo, ne bih ni trebao biti ovdje da obraćam pažnju i pravdam se pred idiotom.
To se tebe ne tiče. Nije prvi put da radim ovdje.A odakle ti iz Brazila znas za ovaj forum carice?
Normalno da će da traži popust, samo muškarac bez samopoštovanja daje kurvi koliko god ona tražiDraga, ti si sigurno jedan od onih koji traze popuste kad nemaju para, zato si tako ogorcen Nije mi stalo da se prema meni ponašam prema nekome kao što si ti i još bolje o smeću. Bye
Tel: 064/677-677
|
|
|
|