Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi spavaj draga ostavi me na miru ako ćutiš dobijaš jošNormalno da će da traži popust, samo muškarac bez samopoštovanja daje kurvi koliko god ona traži
Kolega,ne vrijedja Te ona nego njen Povjerenik"mudonja"dame ne vrijeđaju pogotovo one koje se bave ovim poslomNecu prenosim svoje iskustvo ljudima koji te ne poznaju !!! Ljudi koji zele dobar seks i koji placaju krvavo 100,200 eura da ne dobiju ni jedan dobar feedback nasla si ovde da komentarises nesto .
Ja imam mali kurac ali mi nije potrebna vijagra . Ja sam imao seks sa dosta eksorta nikad mi nije trebao drugo je sto ti zelis koijente sa vecim potrazi negdje drugo .
Da me vrijedas konstantno e pa nece moci . Ja te placam jos da me vrijedas
Bio jednom sa njom i nebi vise. Akcija kao da je na normu, legla taman počo jebavati a ona samo govori dogy, dogy. Okrenem je kad je zauknula smučilo mi se. Toliko od meneAjde mars u kurac dosadna, da ista valjas bilo bi ti klijenata, ne bi srala ovdje po forumu, a sjecam se da je jao jednom neko pisao za nju da je losa… bas cu sada probati naci.
Bože, jebi se, došao ili ne, na mom računu ima novca.Bio jednom sa njom i nebi vise. Akcija kao da je na normu, legla taman počo jebavati a ona samo govori dogy, dogy. Okrenem je kad je zauknula smučilo mi se. Toliko od mene
Ja sigurno neću.Bože, jebi se, došao ili ne, na mom računu ima novca.
Ja sigurno neću.
Kao da mi trebaš za neku glupostNetko nesto za Mostar? PP. Hvala.
Slična nam je situacija , počinje pričat plešeBio jednom sa njom i nebi vise. Akcija kao da je na normu, legla taman počo jebavati a ona samo govori dogy, dogy. Okrenem je kad je zauknula smučilo mi se. Toliko od mene
A ozbiljno, kotrlja meko i malo, kriv je tvoj kurac, ne jaSlična nam je situacija , počinje pričat pleše
Pa i mal kurac jebeA ozbiljno, kotrlja meko i malo, kriv je tvoj kurac, ne ja
IstinaKolega,ne vrijedja Te ona nego njen Povjerenik"mudonja"dame ne vrijeđaju pogotovo one koje se bave ovim poslom
Ona ne zna engleski a da zna naš.Istina
u kojem gradu si ti?To se tebe ne tiče. Nije prvi put da radim ovdje.
Jos se lafo ove sto rade iz brazila i rusije ovde registruju i naprduju po cijeli danForum koji je sluzio kao razmjena iskustava,recenzija ,informacija o brojevima,gdje nam je svima bilo dobro se pretvorio klasicnu raspravu s foruma na Klix/u ,jos malo pa se nece smjeti niti ici na sex nigdje.
Da sta valjas ostali bi duze . Posto ne valjas nema mi se kurac na sta dignut pogotovo ne na DebeloA ozbiljno, kotrlja meko i malo, kriv je tvoj kurac, ne ja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|