Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav. Javite se.Pozz svima ima li neko nesto mladje za Sarajevo/Tuzla/Zenica da nije sa oglasa da napravimo dobru razmjenu, moze i Banja Luka samo neka me zaobidju ovi sto daju svoje brojeve i sto traze broj za nista. Samo razmjena !! Imam 2 cure nisu sa oglasa jedna Sarajevo jedna Banja Luka
nisam on, ona sam i nije tacno javila sam ti se samo jedan put na watsap i odma si blokiralaMa on već 2 godine to radi
Imam gradiskaPozdrav forumaši,
Ima li neko neki kontakt za Banja Luku
Nitko ti ne vjeruje, ta tvoja priča je smiješnanisam on, ona sam i nije tacno javila sam ti se samo jedan put na watsap i odma si blokirala
Nestašica trenutno, cure otišle na jug da ugoste arape, druge na sjever kineze.Imal sto Novo Tuzla
Može gradiskaImam gradiska
Moze,ppMože gradiska
Ima @Kolega preko SaIma li šta Sarajevo da nisu starije
Poslao sam kontakt koji nije sa oglasa, a valjda ćete biti korektni i poslati i Vi.Djevojka studentica u B.Luci pruza usluge druzenja bio provjereno 150km sat
Samo konkretna razmjena...
Moze brojImam gradiska
Rezenzija 3. Stari prevarant i lazov...kome je ovaj dao broj pouzdan alal mu. Uglavnom ima ovu spiku za nove naivne da izvuce neki number pa da se cijenka i trazi slicice ili video. Pouzdano znam od macki iz Sa.Pozz svima ima li neko nesto mladje za Sarajevo/Tuzla/Zenica da nije sa oglasa da napravimo dobru razmjenu, moze i Banja Luka samo neka me zaobidju ovi sto daju svoje brojeve i sto traze broj za nista. Samo razmjena !! Imam 2 cure nisu sa oglasa jedna Sarajevo jedna Banja Luka
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|