Odblokiran...moras 8x uzastopno da napises i odblokirat ce te..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odblokiran...moras 8x uzastopno da napises i odblokirat ce te..
Čestitam, tvoj život ponovo ima smisla hahaOdblokiran...
100% ... Zamisli ti sam, bila tu a da nisi otišao, pa to bi bilo za suicid. Tako da sam zadovoljan što sam odblokiranČestitam, tvoj život ponovo ima smisla haha
Pare su da se troše. Tako se živi i zapamti život nema reprizu! Samo gassJa znam da ću opet ići ako dolazila u Mostar, jest da je još sutra tu, ali jbg u subotu bio u crnke, u ponedjeljak kod nje, treba od nečega i živjeti ovaj mjesec haha, a plaća tek 10-og, ali ne žalim ni malo, nezaboravno iskustvo koje želim ponoviti
jedno je sigurno, ako ti neces da trosis pare i zene, netko ce drugiPare su da se troše. Tako se živi i zapamti život nema reprizu! Samo gass
Sestro, isključila sam anketu, tako da petak je tvoj+387 61 240 892 Mostar
Svi te imali koji su pitali osim mene, ovo nisu istineSestro, isključila sam anketu, tako da petak je tvoj
Ja odoh na put za Bužumopičkovac
ljubim te sekoslavaSestro, isključila sam anketu, tako da petak je tvoj
mozel kontakt za tu u Brckom
jel to stimacrystal ima 2 kolegice koje rade za nju, jedba je u trebinju a duga u brckom (trenutno)
Ja se ne hvalim sestro..al nisam ja taj iz buzim pickovca hahah nemozes ni helikopterom do njega.. nepristupačno medo im postar235km od Mostara
Čim ukradem 95, dolazim da vidim da li si dobar jebač
Kontali bi ljudi da je iz kamenog dobaJa ne znam samo što čovjeka ne pozovete u goste,on stalno zove u Bužim. Pozovite ga da vidi Sarajevsku raju. Ja bi čoeku i smjestaj i prevoz platio
Retardu..neznas o cemu se radi s ovim uhljupom..cujj.. crnka je dno po pitanju usluge a vrh po pitanju higijene, (nekima i izgleda) i sta je tu je.. jel prinudjen neko da napise samo dobre recenzije.. a retardi poput tebe to drugacije gledaju..
Nismo ti rekli to da pises uhljupe..idemo ponovo..fino kako ti je rečeno..Izvini crnka sto sam pisao lazi o tebi ovdje.A vas dvojicu i ostale vam bracale ceka prijava u muriji zbog ovog danas.
Jaka si brate..Sestro, isključila sam anketu, tako da petak je tvoj
Tu sam, a jbg mi muški, nas je lako ženama kontorolisati kad mislimo kurcem pa to one i radeCitam nakon duzeg vremena i placem od smijeha.. Onaj salje slike belegije sa zenskim gacama , drugi moli da ga odblokira, treci kaze bankrotiro skoro al opet ce.
Sta picka od covjeka radi
A gdje Mostarac nestao ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|