MuscleUp
Active member
Bokte gadna kurcaIMG 9813 — Postimages
postimg.cc
Nego ti voliš kad muško ima runjava prsa, mišiće?
Imaš moju sliku, jel ijedan u formi kao ja, od ovih što ti dolaze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bokte gadna kurcaIMG 9813 — Postimages
postimg.cc
Nego malo mi je bilo krivo kad su na Bato pumpi zvali obezbedenje, malo su me pretukli, al lepo sam njima objasnila. Zar Vana nije cilj da ja vozim auto? Koji k moram mlatiti? Pa posle nekako su razumjeli mene i pustili, al jbg opet sam morala platit
Ma boli me kurac u šupkuDosadni ste više sa ovim glupostima, smarate forum, imate temu za ovu dotičnu pa pišite tamo s njom...hvala na pažnji..
Ona mi prijateljica što sam sinoć sa njom gledao tvoje filmove, kaže vidjela te danas na semaforuMa boli me kurac u šupku
Skupljam pare za tebe da dođem, trenutno sam skupio 16 eura, ali uskoro ću dobiti nekih para od tetke pa eto me da me jebeš...platiću sve što tražišMa boli me kurac u šupku
Prava domacica.Danas sam bio kod crystal, cura je perfektna
Higijena na nivou, mozes se tusirati, ponudi kafom, sokom. Sto se tice sexa, nema se sta pričati dovoljno je reci 10/10, nezaboravno iskustvo i definitivno djevojka za preporučiti
cujj.. crnka je dno po pitanju usluge a vrh po pitanju higijene, (nekima i izgleda) i sta je tu je.. jel prinudjen neko da napise samo dobre recenzije.. a retardi poput tebe to drugacije gledaju..Najebat ces zbog laganja..ima da se izvines crnki i pusit ces nam svima glupane
crystal ima 2 kolegice koje rade za nju, jedba je u trebinju a duga u brckom (trenutno)Crystal je li mi ti mozes pomoci za neki kontakt u Trebinju?
Identično sam iskustvo imao, skroz opušten pristup ima i baš je prijatna, o tijelu i usluzi ne treba ni pričatiDanas sam bio kod crystal, cura je perfektna
Higijena na nivou, mozes se tusirati, ponudi kafom, sokom. Sto se tice sexa, nema se sta pričati dovoljno je reci 10/10, nezaboravno iskustvo i definitivno djevojka za preporučiti
moras 8x uzastopno da napises i odblokirat ce te..Gđice Crystal molim lijepo da me odblokiraš na WA, blokirala si me ničim izazvana! Mogla si samo reći da ti ne dosađujem dok ne budeš u Sarajevu.
I evo časna riječ neću ti pisati dok ne budeš u Sar, samo me odblokiraj plizzzzzz.
i ti si bgm doobro glup.. sta ces rec u muriji majke ti? idi ti babu pitaj zasto on tebe izdrko nijeIzvini crnka sto sam pisao lazi o tebi ovdje.A vas dvojicu i ostale vam bracale ceka prijava u muriji zbog ovog danas.
meni je rekla svaki treci sex u pola cijene a svaki peti dzabe..Identično sam iskustvo imao, skroz opušten pristup ima i baš je prijatna, o tijelu i usluzi ne treba ni pričati
Broj 53, to ti je IQ ili kilaža, ili obojemeni je rekla svaki treci sex u pola cijene a svaki peti dzabe..
mozel kontakt za tu u Brckomcrystal ima 2 kolegice koje rade za nju, jedba je u trebinju a duga u brckom (trenutno)
Ja znam da ću opet ići ako dolazila u Mostar, jest da je još sutra tu, ali jbg u subotu bio u crnke, u ponedjeljak kod nje, treba od nečega i živjeti ovaj mjesec haha, a plaća tek 10-og, ali ne žalim ni malo, nezaboravno iskustvo koje želim ponovitimeni je rekla svaki treci sex u pola cijene a svaki peti dzabe..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|