BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Razboljela sam se do daljnjeg ne radim, kada budem radila najavicu. To je vjv od cetvrtak, izvinjavam se danas svima koji su posali.



#crnka🖤
 
Razboljela sam se do daljnjeg ne radim, kada budem radila najavicu. To je vjv od cetvrtak, izvinjavam se danas svima koji su posali.



#crnka🖤
Brzo ozdravljenje Ana kraljicee a ovi sto pisu ne obaziri se previse nemaju drugog posla vjv nisu nikad nigdje ni otisli samo dangube po cjele dane ostavljajući negativne komentare ti si si jedna jedina #crnka🖤
 
Ovo sve pise jedna te ista osoba da ja ne bih imala posla pa da bi samo on dolazio. Ja ne vjerujem na sta su ljudi sve spremni…
Kao da me u biblioteci upoznao pa konta da samo on treba da dolazi. Sve jedan te isti lik. Al je ljudima dosadno Boze dragi.
Srećo, ja nemam pojma ko je dotični lik pod profilom icecube. Sama si izabrala ovaj posao, sama si pisala i potvrdila više puta na ovom podforumu da ti raspoloženje zavisi od toga kako izgleda mušterija.Sama si ovdje pisala i vrijeđala i mušterije i njihove ljepše polovice i sad ti sebi umišljaš neke teorije zavjere da neko ima više profila odjednom samo radi tebe!? Malo je reći da si ti sebi nešto umislila da si neko i nešto.

Srce moje, kao u svakom poslu pa tako i u kurvanju ima nešto što se zove klijent servis. A sad što si ti sama kriva tome što ne znaš igrat ovaj sport i što si uskočila u kolo koje ne poznaješ, to je drugi par cipela.

Pozivam te da bacimo opkladu!
Piši glavnom adminu ovog foruma i neka čovjek javno ovdje potvrdi na temi da li se moja IP adresa poklapa sa IP adresom bilo kojeg od članova foruma! Ako se bude poklapala, ja ti dam šta hoćeš! Zini, reci cifru koju želiš! A ako se ne bude poklapala, brišeš svoj profil automatski ili ga briše admin i nemoj da si se ikad više oglasila tu!

Jel može tako umorna Sovo?
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh