Ti znas buzdovan iz pickovcaMa ponavljaj ga češće, nije to teško. Ko ih yebe ako ne znaju koristit tražilicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti znas buzdovan iz pickovcaMa ponavljaj ga češće, nije to teško. Ko ih yebe ako ne znaju koristit tražilicu
Nisam vise zaljubljen hhSarajevo bicu aktivnija ove sedmice
Bice popust mali,ali vrijedan
Utorak od 13h do 18h
Cetvrtak 13h do 18h
Subota cijeli dan
066-141-783 whatsapp
#crnka
Kako sad to.Vjv nije imala sta da pusi
Papak jes' to ljubomoran što sam ti sa pichkom razmjenio koju u komentarima?Ti znas buzdovan iz pickovca
retardirani advokat"Nemaš dozvolu od nje za to" oo jebem ti život!
nisi ti gospodin, dosao bi on ali nema za gorivo, trebas mu poslat kintu da naspe i eto njega kod tebe na vrata..Ja sam dobio fino prijetnje i upit gdje sam, te da to kažem kako bi taj lik došao da me yebe u usta!
Šta ti imaš protiv toga što sam ja htio lika da ugostim i kosti mu polomim nakon toga?
Jel to tvoj problem matere ti?
Miran burdus iz pickovcaPapak jes' to ljubomoran što sam ti sa pichkom razmjenio koju u komentarima?
Ko da mu dodje moj lave.Pa pristup ondje gdje on zivi nema ni helikopter.nisi ti gospodin, dosao bi on ali nema za gorivo, trebas mu poslat kintu da naspe i eto njega kod tebe na vrata..
ili cuva pare da jebe nesto pa nece da se zamara sa tobom..
Niko se ne kaje za kurve sto tražiš to najvjerovatnije i dobiješ i sam si onda takav tj.kurvar i nemas pravo na sud nikakav. Ali treba da i u tom poslu prodavačice ljubavi da ima bar malko poštenja dok jednima puši minut i po sa kondomom drugima pola sata bez kondoma ili samo koji joj je privlačan baja to vec nije profesionalno još pogotovo ako isto plate. To dovoljno govori kakva je kurva a ne kurvarA to sto si ti na forumu i jebes kurve to nista je l’ valjda ako trazis postenu trebas j ti biti posten a ne jebavat kurve
A druže i one imaju oči, ja volim da mi ližu šupak recimo, a uživo nijedna nije odbila, ako pitam prije prvog susreta svaka se kao zgražava kao fuj ovo onoNiko se ne kaje za kurve sto tražiš to najvjerovatnije i dobiješ i sam si onda takav tj.kurvar i nemas pravo na sud nikakav. Ali treba da i u tom poslu prodavačice ljubavi da ima bar malko poštenja dok jednima puši minut i po sa kondomom drugima pola sata bez kondoma ili samo koji joj je privlačan baja to vec nije profesionalno još pogotovo ako isto plate. To dovoljno govori kakva je kurva a ne kurvar
Nije za smijanje, ali nimalo... Ne znaš ti kakvo je ko imao djetinjstvo, kakvu psihičku konstrukciju ima, itd. Jednoj će biti svejedno kada to drugi čitaju o njoj, a druga će se slomiti zbog toga. Znam takav slučaj u jednoj od zemalja u okruženju gdje je jedan debil objavio javno nešto slično o djevojci. Čitav grad je zezao zbog toga i nije izdržala. ODUZELA SEBI ŽIVOT!"Nemaš dozvolu od nje za to" oo jebem ti život!
Treba jedna tema samo za recenzije (po gradovima), druga za one koji samo traže brojeve telefona i treća za rasprave. Onda bi forum možda na nešto i ličio.Msm onako pitam
Nemojte puniti stranice raspravama, prirodno je sasvim da imamo svi drugacija misljenja.
Dok ljudi nadju nase brojeve ovde prestacemo raditi jer treba vjecnost
Dolazite u Mostar?Javim kad dodjemo
Cao,u Tuzli sam danas do 18:30 ️
sta je to pitas, da ju zicas za popust i kukas ovde kako ti je sve skupo? btw imas vec 111 postova u svega 8 dana na ovom novom (46. po redu) accountu. zbog takvih poput tebe djevojke (barem javno) zaobilaze hercegovinu, pa smo ovakvi poput mene prisiljeni ic u split na kurve. sreca pa mi nije dalekoDolazite u Mostar?
A mogle bi doći na gostovanje i na sjever, nema snijega kod nasJavim kad dodjemo
zamislite lika…Cao,
Kad ces biti u Mostaru?
Nešto sam gledao UroChannel na YT vezano za povećanje kurca, aj pitaj momke da napišu veličinu, pa da vidim koliko lažuzamislite lika…
Hvala što me pratiš, znači živim u tvojoj glavista je to pitas, da ju zicas za popust i kukas ovde kako ti je sve skupo? btw imas vec 111 postova u svega 8 dana na ovom novom (46. po redu) accountu. zbog takvih poput tebe djevojke (barem javno) zaobilaze hercegovinu, pa smo ovakvi poput mene prisiljeni ic u split na kurve. sreca pa mi nije daleko
Lažu 97% na 3-8 cmNešto sam gledao UroChannel na YT vezano za povećanje kurca, aj pitaj momke da napišu veličinu, pa da vidim koliko lažu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|