Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre neki dan sam smuvala tamo gazdu jednog restorana. Mogu ti dat njegov brCrystal je li mi ti mozes pomoci za neki kontakt u Trebinju?
Crystal pinuj poruku kada budes u Sarajevu. Ne želim da mi to promakne! Piši pp
Zgodan al nije tvoj tip, kako to??Baš je zgodan, ali nije moj tip pa eto mogu ti samo tako pomoć
..Dečko nije ti dobro
Javi se u pp za pomoć
Pa pare su njena sfera interesovanja. Isto ko i crnka, gadi joj se na mušteriju, al kad neko mahne novčanicom ispred nosa, može se naguzit. Jest da se crnka umori brzo al' nije gadljiva na pare.Zgodan al nije tvoj tip, kako to??
UpravusiPa pare su njena sfera interesovanja. Isto ko i crnka, gadi joj se na mušteriju, al kad neko mahne novčanicom ispred nosa, može se naguzit. Jest da se crnka umori brzo al' nije gadljiva na pare.
Volim kad je muškarac brutalan i izgleda kao muškarac a ne kao europski pederZgodan al nije tvoj tip, kako to??
Nego kakve veze ima gazda restorana sa mušterijom ja ne kontam, ali svakako si u pravu. Pali i idePa pare su njena sfera interesovanja. Isto ko i crnka, gadi joj se na mušteriju, al kad neko mahne novčanicom ispred nosa, može se naguzit. Jest da se crnka umori brzo al' nije gadljiva na pare.
Mora se priznati da imaš odličan smisao za humor, a za ostalo ne treba ni pričatiPre neki dan sam smuvala tamo gazdu jednog restorana. Mogu ti dat njegov br
Siromah sta je smijesno..osim sto si picka iz buzima
Hvala tiMora se priznati da imaš odličan smisao za humor, a za ostalo ne treba ni pričati
No hard feelings, na tebe se odnosi samo onaj dio za pare. Sve ste vi u ovom poslu zbog para, ne zbog sexa.Upravusi
Bujrum u Bužim da te "ugostim" ... povedi i zaljubljenog i crnku da imam šta guzit nakon što završim sa vama dvojicom.Siromah sta je smijesno..osim sto si picka iz buzima
Samo im novac u glavi, što džaba ne uspu, zašto su cicijeOdem ja na pumpu tražit da me sipaju 95 za džaba, ma nego njih samo novac interesuju, plati ili žvačemo policiju, pa zovite, što ne možete meni poklonit 95 kad ga imate svakako? Jebene sponzoruse dokle više
Nema na čemu, hvala tebi na ugodnom druženju, ja ti opet šaljem ako dolazila u Mostar, želim ono ponovitiHvala ti
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|