Mora biti malo ružan, 100 kg ?Volim kad je muškarac brutalan i izgleda kao muškarac a ne kao europski peder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora biti malo ružan, 100 kg ?Volim kad je muškarac brutalan i izgleda kao muškarac a ne kao europski peder
Mozemo ti samo mamu zguzitBujrum u Bužim da te "ugostim" ... povedi i zaljubljenog i crnku da imam šta guzit nakon što završim sa vama dvojicom.
Svi mi imamo svojih problemaMora biti malo ružan, 100 kg ?
Znaci samo mi gazda preostaje, kakve sam srece I on bi bio nedostupanPre neki dan sam smuvala tamo gazdu jednog restorana. Mogu ti dat njegov br
Kad je tako teško, jesi razmišljala da anal bude u osnovnom a vaginalni u dodatnom paketu ?I samo dodam da ja mrzim seks, gadim se kurca, i ne podnosim anal.
Brate moj… Bravo!Kad je tako teško, jesi razmišljala da anal bude u osnovnom a vaginalni u dodatnom paketu ?
I ti bi volio da nisi sa tog pickovca al jbg ganjaj ovcice i suti poskok ti komsija seljakBujrum u Bužim da te "ugostim"
235km od MostaraI ti bi volio da nisi sa tog pickovca al jbg ganjaj ovcice i suti poskok ti komsija seljak
samo da se poklopimo sa lokacijom, obecajem ti najboljih 7 i pol sekundiBrate moj… Bravo!
Gđice Crystal molim lijepo da me odblokiraš na WA, blokirala si me ničim izazvana! Mogla si samo reći da ti ne dosađujem dok ne budeš u Sarajevu.Hvala ti
Ja ne znam samo što čovjeka ne pozovete u goste,on stalno zove u Bužim. Pozovite ga da vidi Sarajevsku raju. Ja bi čoeku i smjestaj i prevoz platioI ti bi volio da nisi sa tog pickovca al jbg ganjaj ovcice i suti poskok ti komsija seljak
Lik mi je poslao sliku kurca (nisam trazila) sa ženskim gaćama. 2 putaGđice Crystal molim lijepo da me odblokiraš na WA, blokirala si me ničim izazvana! Mogla si samo reći da ti ne dosađujem dok ne budeš u Sarajevu.
I evo časna riječ neću ti pisati dok ne budeš u Sar, samo me odblokiraj plizzzzzz.
Izvinjavam se javno! Samo odblokiraj i jabi jad budeš u Sar. EtLik mi je poslao sliku kurca (nisam trazila) sa ženskim gaćama. 2 puta
VaziIzvinjavam se javno! Samo odblokiraj i jabi jad budeš u Sar. Et
Thx...
Sve za pile mojeAlooooo Ivaneee donesi mi lexilium. Za 30 min kod Konzuma
Tel: 064/677-677
|
|
|
|