Hahaha 100,,%A to si ti. Vidim novi nick aktivan.
Tako je to. Euforija oko Crystal je u takvoj ekspanziji da bi zena trebala uci u politiku ne bi li konacno u ovoj napacenoj zemlji neko srusio nacionalne stranke.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha 100,,%A to si ti. Vidim novi nick aktivan.
Tako je to. Euforija oko Crystal je u takvoj ekspanziji da bi zena trebala uci u politiku ne bi li konacno u ovoj napacenoj zemlji neko srusio nacionalne stranke.![]()
Kakvo je mafijanje aljo?Hahaha 100,,%
A ma, otrijeznit će se u jednom trenutku, zaljubljen je a tad čovjek na razmišlja, on misli da će na kraju sa njom završit.Ja mozda nemam..al moj brat te moze kupiti vjeruj..Zbog crnke nas sve odjebe i samo s njom vjeruj..Ja ti evo kazem bgm mozda mi nemamo al brat za nju ne zali do zadnje..kako je meni reko ja nemoram imati za hljeba al ona mora..jbg takav je kakav je bratina je.. Lautaro pravi novi profil brateeee..
Zaručila se, ostaje u MostaruCrystal, kada si u Sarajevu?
Pa nije mogla više kafe plaćatiA ma, otrijeznit će se u jednom trenutku, zaljubljen je a tad čovjek na razmišlja, on misli da će na kraju sa njom završit.
Tako je meni bilo sa ukrainkom Viktoriom, sreća otišla i ne vraća se
Koji si ti kretenoid, ono je bio dobronamjeran komentar a ne sa ciljem da ga razočaram, a ukrainka je otišla i ne vraća se jer se udala.Pa nije mogla više kafe plaćati
Otrijeznila se i razgulila hahahaha
Druze evo ja nit znam crnku a ni Lautara ali želim čovjeku svu sreću u životu i njemu i crnki ako im je suđeno. Želim i tebi da nađeš neku da budeš happy i da pijete kafu zajedno i platiš večeru i ostaviš konobaru bakšiša. Širi ljubav kraljuuu a ne destruktivne i bolesne misli i onda ideš u crkvu. Ne ide to tako . Onda se još pitaš što te Crystal ignoriše.
Kakav ti njemu dobronamjeran komentar daješ? Na osnovu svog iskustva? Alo jarane.Koji si ti kretenoid, ono je bio dobronamjeran komentar a ne sa ciljem da ga razočaram, a ukrainka je otišla i ne vraća se jer se udala.
Ili si glup ili zli manipulator??
Dabogda on sa njom završio.Kakav ti njemu dobronamjeran komentar daješ? Na osnovu svog iskustva? Alo jarane.
Pa što se nije udala za tebe ako si frajko? Za tebe sam Ajnštajn vjeruj a ni manipulator za razliku od tebe. Ovde prosipaš šuplje priče neke. Svaki i malo pametan te provalio ovde.
Za razliku od tebe ja ne moram koristiti vrijeđanje da bih pokazao tko si ti. The end
Pa druze sta me boli klinac kako on izgleda ili ona ako funkcionišu... Sve jedna danas žena voli gotivu i neće biti sa neradnikom ili nekim ko joj neće nešto priuštiti...takvo je vrijemeDabogda on sa njom završio.
Al ni ja ni ti ne znamo kako on izgleda, jel bogataš i takve stvari kakve danas gleda 90% žena a pogotov cure kao famozna crnka
Ja ne znam što se uopšte kačiš na moj komentar in the 1st place?Pa druze sta me boli klinac kako on izgleda ili ona ako funkcionišu... Sve jedna danas žena voli gotivu i neće biti sa neradnikom ili nekim ko joj neće nešto priuštiti...takvo je vrijeme
Nesto nadrkana bila..., nisam htjeo ic uopste da joj ja odnesem 150 KM i da se istresa bezveze na meneMeni je isto ok a sto je tebi bila arogantna ne znam meni bas prijatna
Kad ideš, da pripremim šampanjac?Ako se nešto će promjeni, javljam
Želim svima prijatan u ugodan dan!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |