BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Imali nesto u tuzli, brckom ili bijeljini za par dana cu biti tamo pa me zanima imali sta tamo.
Broj u pp ako uopste ima sta.

Imam druga radi na kcus kaže buraz to je nemoguce koliko ima u zadnje vrijeme herpesa i raznoraznih pizdarija odnosno spolnih bolesti, tako da braco čuvajte se ne umacite svugdje

Imam druga radi na kcus kaže buraz to je nemoguce koliko ima u zadnje vrijeme herpesa i raznoraznih pizdarija odnosno spolnih bolesti, tako da braco čuvajte se ne umacite svugdje
E taman mi je i ovo trebalo, sad i što sam se dvoumio više se ni ne dvoumim...otići fino u slo ili dalje pa ko čovjek potrošiti pare koje nemam i to je to hahahaha :)

Gdje ti ovdje vidis sarkazam ili crni humor?? Znas li ti uopce znacenje tih pojmova?
Nisi ti samo 'nekadfin488', ti si 'ponekadiglup488'.
@ZaSaISve28 polako prijatelju, opusti se. Sve si pogrešno shvatio nažalost.
Riječ je o sarkazmu djevojke sa nickom Irena, onaj post što je pisala da je sa Vlašića, da čuva ovce, da žica bonove i sve još što je napisala je satiričnog karaktera i sve je šala odnosno ništa od toga nije istina.
Ti si to nažalost ozbiljno shvatio i tada je krenilo sve nizbrdo pa su te pojedinci počeli zezati i prozivati.
Nemoj se bespotrebno raspravljati i nervirati.

Živ i zdrav ti nama bio !

@ZaSaISve28 polako prijatelju, opusti se. Sve si pogrešno shvatio nažalost.
Riječ je o sarkazmu djevojke sa nickom Irena, onaj post što je pisala da je sa Vlašića, da čuva ovce, da žica bonove i sve još što je napisala je satiričnog karaktera i sve je šala odnosno ništa od toga nije istina.
Ti si to nažalost ozbiljno shvatio i tada je krenilo sve nizbrdo pa su te pojedinci počeli zezati i prozivati.
Nemoj se bespotrebno raspravljati i nervirati.

Živ i zdrav ti nama bio !
Mislim da je ipak istina jedan dio onoga što je napisala u tom postu, da je "skromna"...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh