Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cijena je 150 km bilaI mene zanimaju informacije vezane za nju jer planiram sa drugom da idem kod nje al neće ništa da kaže preko telefona kaže sve kad se nadjemo. Zanima me kakvog je izgleda i jel njen smijestaj i jel dobra u sex.
Jesi bio kakva je moze u pp jel iz Neuma ili Sarajevo066891286 Neum koga zanima
Meni je to vazda kume hoće to od sapunaTako je meni bilo jednom, kontam klamidija, testiram se sve ok, izgleda bilo od gela za tusiranje, gel sa parfemom, uslo u urinarni trakt
Moze kontakt?Cijena je 150 km bila
Bez kondoma moze
Pusenje,lizanje,anal trudi se
Ali je na telefonu odvratna
Boji se da je neko nece zeznuti za pare
Inace svaki puta moras cekati vjerovatno muza da posalje negdje dok je ducaš
Ti si kralj, ima da zivne forum vise nego kad je Borke hvalio svoju pupoljak curu....Moze moze
E drug i ja evo hahahah,ako nadjes javi a i ja nadjem li sta,pisem.Mda mora biti neka ali pola ih ovdje krije zenke ko zmija nogeJa se ubio da nadjem sta cazin bihac tako to, ali nema na oglasima pa da se ubijas.
Sve nesto pitam molim kumim
A to je dakle sva ta ljepota, gledaj al iz daleka hahhahaha
Ma nesto se pricalo da ima neka kod Kineskog zida, ali niko da kaze ime ovo ono. Sve sam prekopao nikako doci do kontakta. A tamo onaj lokal 35 ono je rupcaga pa i da hoces kelnericu da dobijes jebada je zbog svih "sirovina" koji se narokaju pa ga jebaji odmah klaonica.E drug i ja evo hahahah,ako nadjes javi a i ja nadjem li sta,pisem.Mda mora biti neka ali pola ih ovdje krije zenke ko zmija noge
Dajte ljudi pomozite nama dvojci ahahahha,nemojte dopustiti da ga bacamo na suho,nije moguce da niko ne zna nikog u unsko sanskom kantonu,meni ko kaze sta dobija dopunu od cenera.Ma nesto se pricalo da ima neka kod Kineskog zida, ali niko da kaze ime ovo ono. Sve sam prekopao nikako doci do kontakta. A tamo onaj lokal 35 ono je rupcaga pa i da hoces kelnericu da dobijes jebada je zbog svih "sirovina" koji se narokaju pa ga jebaji odmah klaonica.
Zato ono fuck my life, ono 2 god sam pokusao nesto naci tu, pitao okolo, nudio i pare ali niko ni da zakaci. Zato bih bio zahvalan ako bi neko ucinio dobro djelo
Jel ta mala bar negdje u BL?!Ako si ozbiljan javi se meni imam njen privatni broj tu ce ti odmah odgovoriti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|