Oboris cijenu ...Nešto mi skupa ova Paloma....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oboris cijenu ...Nešto mi skupa ova Paloma....
Čovjek kaže da je bio sa njom 3-4 puta. Ima li još slučajno neko da je bio, da podjeli iskustvo u pp. HvalaJel ko bio kod Emine iz Tuzle, plava visoka, u centru imala stan, ne znam da li je jos tu, ako neko jeste nek se javi u pp
Ne trazi x bon ili nesto unaprijed?CRVENA CRVENKAPICA IZ BANJA LUKE.
Moze li.mi neko reci dali je prava ili laz, otvoreno zove na fb.
Meni kaze za 200 km doci ce u Doboj, mislim 200 km sat
Meni je 200 kmMeni trazi 300km do Doboja….
Moze broj od ove dvije u ppPoz svima novi sam u grupi pa mi treba neki provjeren broj iz Sarajeva.Zauzvrat saljem x bon ili mob.dopunu. Bio sam sa nekim iz Sarajeva kao sto su Aida K. I ona sa Kosevskog tako da njih ne saljete.prednost neke mladze dame moze i romkinja.poz svima
o jesi glup....I sta treba da znaci to vase cudzenje? Jel treba mozda da je bude sramota? Ismijavat curu sto je rodjena na Vlasicu i sto se bavila stokom? Koji ste vi malogradjani. Irena je LORD a znate zasto? Zato sto ima zemlju, imanje, nesto o cemu mnogi mastaju i takve u Engleskoj nazivaju Lordovima! Pun mi je kurac vas sarajlija i VELIKIH GRADJANA. Kazete babo mama ja seka brat drugi brat treca seka rodjeni u Sarajevu, cijela porodica mi rodjena u Sa al eto dedo mi je iz Foce koji ste vi komplexashi. Ja nisam sarajlija nit zelim s takvima da i sebe nazivam sarajlijom, ja sam samo INSAN
ama glup si jer se uvlacis u supak iako neznas jel muski ili zenski, plus ne kontas post koji sam napisao... znaci ne da si glup nego si retard nalozeni..Cim je tebi glupost normalna. Znaci i ti nisi daleko
Ne, navodno uzima 1000marakaJeli jebo neko macu diskreciju ?
Za uzvrat dat ću mu 3 broja za masažu.Jel ima neka dama za masažu u Sarajevu.
Ako ima jel može broj??
probaj na onlyfansZna li netko kako doc do mace diskrecije
Zainteresiran sam pa ako mozete rec odakle ste i kako stupit u kontakt sa vama,pozzDa naravno da jesam.Vremenski nije ograniceno bitno je da si uredan diskretan i upadas sa nama u krevet
Dobra je u sexu sitnije građe je ima male sise al se dobro jebeI mene zanimaju informacije vezane za nju jer planiram sa drugom da idem kod nje al neće ništa da kaže preko telefona kaže sve kad se nadjemo. Zanima me kakvog je izgleda i jel njen smijestaj i jel dobra u sex.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|