Irena
Well-known member
Ovaj Admir989 što objavljuje slike svoje navodno supruge ili zaista jeftino prodaje svoju navodnu suprugu za bon od 10 km ili je obični prevarant. Nevjerovatno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo ndhdje u BL? Kako do njenog broja?Istina, lijepa, zgodna i zabavna cura. Sve preporuke.
Pošalji i meni ako možešpod tim brojem se vec 2 god vrti neko zensko, nekad starija nekad mladja, ova poslednja (Mila Mikulic) je mladja (navodno,neprovjereno) i skupa je.. poslat cu ti u pp odgovor od nje sa cijenama
Ne znam čije mače je na slici, ali rezolucija me podsjeća na stare telefone...ili neki fin copy paste... u svakom slučaju vrijedi zaobići hahahahahahOvaj Admir989 što objavljuje slike svoje navodno supruge ili zaista jeftino prodaje svoju navodnu suprugu za bon od 10 km ili je obični prevarant. Nevjerovatno
Luna.black je prije koristila drugi mail,meni se javila nakon 10 dana na taj mail.Napisala cijenu i uslove,sve ok,poslije pitam da se vidimo kontakt ili slicno,nikad vise odgovor nisam dobio.Poslao sam jos dva puta mail i nista (bilo prije 3 mjeseca otp)Ja nisam dobio odg.
koja je cijena, opiši malo, ima li prostor063722515...cura iz mostara...znaci vrh,najbolja,moja preporuka,necete pozaliti
Koliko nudis po slici ? Imam nekih bivsih pa da ih se rijesim. Klipovi su skuplji, logicno
P.S. Ocekujem dobru ponudu
on je retardiran... al imat ce klijentelu ovdje posto ih ima poprilicno slicnih njemuOvaj Admir989 što objavljuje slike svoje navodno supruge ili zaista jeftino prodaje svoju navodnu suprugu za bon od 10 km ili je obični prevarant. Nevjerovatno
pa bgte nazoves, pitas ima li prostor i trazis sliku ili opis..koja je cijena, opiši malo, ima li prostor
Bio je Senad a sad Admir.on je retardiran... al imat ce klijentelu ovdje posto ih ima poprilicno slicnih njemu
Jedino paypal ako pomazeEvo i ti si objavio oglas i sada će ti naši forumaši zablokirati inbox pitanjima i zamolbama za slike i clipove, naravno for free
Ja nažalost nemam novaca da ti platim, ja sam skromna i siromašna studentica iz jednog malog sela podno Vlašića i ovdje pokušavam da užicam koji bon
Ali ne ide jbg, ovi naši dragi rumaši svi puno pametni i educirani pa ne mogu od nikoga da izvučem bon bonbončić
I meni istoIma li neko par brojeva od djevojaka tu 20 do 25 godina (da su provjereni) za Istočno Sarajevo, tu sam par dana.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|