Terminator
New member
Top gdje se nalazite?Kako vam se svidja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Top gdje se nalazite?Kako vam se svidja
Super rado bih se pridruzioKako vam se svidja
Moze kontakt brojDa naravno da jesam.Vremenski nije ograniceno bitno je da si uredan diskretan i upadas sa nama u krevet
Kako vam se svidja
Što si ljubomornaZahvaljujući postu koji si upravo objavio postao si traženiji nego i brašno i ulje i gorivo zajedno
Misliš na ulje i brašno a i gorivo ?Što si ljubomorna
Ma na posjećenost ovog forumaša..isto kod tebe vaktile kad si se pojavila...Navala i sad nista posebno i najnaivniji skuže vremenomMisliš na ulje i brašno a i gorivo ?
Šta skuže ?Ma na posjećenost ovog forumaša..isto kod tebe vaktile kad si se pojavila...Navala i sad nista posebno i najnaivniji skuže vremenom
Na ovome bi ti pozavidio i S. FreudPa nekad i istina postane laž a laž je i tako uvijek laž
Ima, kurve su poznate po poštenjuDajte ljudi pustite to,imal ko da me obraduje na podrucju usk,imal kakva postena,castim ga sigurno hahaha
Grad?Dali je neko bio kod ivana masaze sa olx? Jeli vrijedno posjete? Hvala
Sarajevo(ilidza)
Ovo je dobro nestoKako vam se svidja
Postena ili ne,ako imas sta,šalji drug hahahahhaIma, kurve su poznate po poštenju
Moze mozeOvo je dobro nesto
Mozel broj u p.p ?
I mene zanimaju informacije vezane za nju jer planiram sa drugom da idem kod nje al neće ništa da kaže preko telefona kaže sve kad se nadjemo. Zanima me kakvog je izgleda i jel njen smijestaj i jel dobra u sex.Jel bio ko od vas kod one sa super oglasa sto je iz Tesnja, ako jest neko jel moze vise informacija u pp da posalje kakva je sta sve nudi i koja joj je cjena? Jer nije bas nesto ljubazna preko mobitela kad se zove
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|