Iskreno boli me kurac za ?! I ostala interpunkcijska sranja capisciNije naučio, a vidim ni ti
Pravilno, " Pa tu satnicu nema ni Plenky!"
Uskličnik i upitnik, shvaćaš razliku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno boli me kurac za ?! I ostala interpunkcijska sranja capisciNije naučio, a vidim ni ti
Pravilno, " Pa tu satnicu nema ni Plenky!"
Uskličnik i upitnik, shvaćaš razliku?
Masaze s happy endom ak nema pusenja nije s happy endom drkat mogu i samI Sisata kao i Maserka, one inzistiraju na besprijekornom pravopisu i gramatici. Djeco učite, ili nećete moći ići na kurve i masaže s happy endom
Sisata samo kopira maserkuI Sisata kao i Maserka, one inzistiraju na besprijekornom pravopisu i gramatici. Djeco učite, ili nećete moći ići na kurve i masaže s happy endom
Muško društvo je svakako bolje od ženskoga, osim eto za sex. Mada opet ko zna kad nisam probao taj sexI kolko puta ne zanima me to. Isključivo žene me zanimaju.
hah e moji nacionalisti Necete vi daleko dogurati...Ma u Bosni ne znaju sta je kondom...
Cudno za tebe takvog perverznjaka da nisi probao guzit i biti guzen od muškog i da si međusobno pušiteMuško društvo je svakako bolje od ženskoga, osim eto za sex. Mada opet ko zna kad nisam probao taj sex
Jel tako da jebete i koze tamo? Prica se...hah e moji nacionalisti Necete vi daleko dogurati...
Ja opet ponavljam, radije bih da me zovete po imenu nego po nacionalnosti...
Razlika u uzrastu ali isti nivo inteligencije ... Djeca sprdaju na racun majki a odrasli na racun nacionalnosti ... Jadno
Nema zanima dali je i maserka sisata .I Sisata kao i Maserka, one inzistiraju na besprijekornom pravopisu i gramatici. Djeco učite, ili nećete moći ići na kurve i masaže s happy endom
Pa nemamo tvoju sliku.. Da imamo vjerovatno bi te sprdali na racun fizickog izgledahah e moji nacionalisti Necete vi daleko dogurati...
Ja opet ponavljam, radije bih da me zovete po imenu nego po nacionalnosti...
Razlika u uzrastu ali isti nivo inteligencije ... Djeca sprdaju na racun majki a odrasli na racun nacionalnosti ... Jadno
Nzm, ti meni reci... Ti dajes svoje debelo tijelo takvim bolesnicima koji ti i pricaju te priceJel tako da jebete i koze tamo? Prica se...
Svrsila bi na pogled ;-) :*Pa nemamo tvoju sliku.. Da imamo vjerovatno bi te sprdali na racun fizickog izgleda
Nikad me nisu privlacile poturice, sorrySvrsila bi na pogled ;-) :*
Nisu mi oni pricali, vec ljudi koji tamo zive... Navodno u selima nemate ni jedne zene u krugu desetak km... I onda natezete koze...Nzm, ti meni reci... Ti dajes svoje debelo tijelo takvim bolesnicima koji ti i pricaju te price
Nemos prepraviti zašto je ta opcija stavljenaNema zanima dali je i maserka sisata .
Uvijek bilo...Dobar dan , vidim opet je zanimljivo
E jos samo ovo pa moram ic... Jel izgledas onako klasicno... Plosnata glava, sitne oci i orlovski nosNisu mi oni pricali, vec ljudi koji tamo zive... Navodno u selima nemate ni jedne zene u krugu desetak km... I onda natezete koze...
I ti se druzis sa svakim... Bolesnika ima svuda u svijetu... Ali i da je tako, koja je razlika jebati kozu ili tebe ?Nisu mi oni pricali, vec ljudi koji tamo zive... Navodno u selima nemate ni jedne zene u krugu desetak km... I onda natezete koze...
Pa kozu ne placate, a za mene para nemateI ti se druzis sa svakim... Bolesnika ima svuda u svijetu... Ali i da je tako, koja je razlika jebati kozu ili tebe ?
Ni koza nije svjesna sebe kao ni ti, a ni jedno ni drugo ne marite za svoj izgled
Još fascinantnije je da je stalno u pokretu, skoro stalno na forumu i često se jebe. Sex dok se kreće i dok čita i piše po forumu?!?Fascinantno, kad se ti uspijes i pojebati kad si stalno na forumu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|