Sta ces, priroda nas sve trpi ^^Svašta priroda trpi pa če i tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ces, priroda nas sve trpi ^^Svašta priroda trpi pa če i tebe
Čuj Sigi nije debela ona je ugodno popunjena i nemoj da ju vrijeđaš jel si čuoTo je licni izbor sine, ja ne volim zene koje su debele... Kad placam placam onu koja drzi do sebe
Marija Guzak, necu nju. ona je mala škarpinaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Kad već pišeš i trudiš se prikazati da si Srbin iz BL nemoj toliko koristiti ijekavicu. Smiješno je.To ti je i sva pamet, vjeruj mi na rijec
pusti moda na miruKad već pišeš i trudiš se prikazati da si Srbin iz BL nemoj toliko koristiti ijekavicu. Smiješno je.
Kad sam se ja trudio da pokazem da sam Srbin ? Prije 20 min popljuvah i Srbe i Hrvate i BosanceKad već pišeš i trudiš se prikazati da si Srbin iz BL nemoj toliko koristiti ijekavicu. Smiješno je.
Ti meni sličiš na poturicu.Kad sam se ja trudio da pokazem da sam Srbin ? Prije 20 min popljuvah i Srbe i Hrvate i Bosance
Ijekavica, ekavica mjesanje su nusproizvod poslovnih odredista, 5 god u Zagrebu, 7 godina u BG, 3 godine u Banja Luci ... Engleski mi bolje ide
Pitati i davati odgovor u istoj rečenici je zbunjujuće za onog tko čita.Di ste lječunge , opet svirate kurcu.
Balija...Ti meni sličiš na poturicu.
Sig ljepotice kad ćeš stavit novu profilnuBalija...
Durex se ispričava.To ti je i sva pamet, vjeruj mi na rijec
Ti si od rođenja zbunjen. Istina je da svirate kurcu po cijele dane na forumuPitati i davati odgovor u istoj rečenici je zbunjujuće za onog tko čita.
Advokat, ne trudi se toliko, nije debela vrijednaDurex se ispričava.
Durex se duboko ispričava.Advokat, ne trudi se toliko, nije debela vrijedna
Nije naučio, a vidim ni tiOho naučio si koristi interpunkciju čestitam. Ne znam kolko ima al svakako previše s obzirom na svoj (ne)rad
Ma u Bosni ne znaju sta je kondom...Durex se duboko ispričava.
I Sisata kao i Maserka, one inzistiraju na besprijekornom pravopisu i gramatici. Djeco učite, ili nećete moći ići na kurve i masaže s happy endomŠta si joj pisao?
Možda si zaboravio interpunkciju, a ona je grammar nazzi.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|