D
Deleted member 4720
Guest
Jesam nesto na pocetku, al se ne sjecam stoSig jel ti pisao Madmax na pp?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam nesto na pocetku, al se ne sjecam stoSig jel ti pisao Madmax na pp?
Priznao mi je da nije jebao do sad... Da je djevac...Napisao bi on ali nema smisla jer sve sto je jebao nisu vise u Hr
Tako je Sigi, uzmi mi djevicanstvo. Budi mi prva nelazna recenzijaPriznao mi je da nije jebao do sad... Da je djevac...
Mene iskreno zaboli kurac i za Srbe i za Hrvate , Bosnjake itd... Po nacionalnosti sam Srbin ali iskreno kad vidim i Srbe i Hrvate i Muslimane na Balkanu... Zao mi sto sam uopste dio toga...Eto sad znas... Pa sta ne odjebes u troskocima.. Hocemo... Volim vam dirat nerv jer vas to najvise pogada... Sto niste dovoljno "srbi"
Sigurno postoji jos kandidatkinja...Samo ti i maserka se bavite humanitarnim radom
To je licni izbor sine, ja ne volim zene koje su debele... Kad placam placam onu koja drzi do sebeS takvim razmisljanjem i kišna glista ti nebi dala
Opet si pobjegao iz podruma . Cc lijepo sam rekao da se dva puta moraju vrata zaključat, al ne sluša mene nitkoMene iskreno zaboli kurac i za Srbe i za Hrvate , Bosnjake itd... Po nacionalnosti sam Srbin ali iskreno kad vidim i Srbe i Hrvate i Muslimane na Balkanu... Zao mi sto sam uopste dio toga...
Nisam nista drugo ocekivao od tebe Sig, pricas o zatucanosti a ti jos uvijek u proslosti Jadna pacenica
A nego... O cemu da pricam s tobom? Nisi bas intelektuana velicina...Mene iskreno zaboli kurac i za Srbe i za Hrvate , Bosnjake itd... Po nacionalnosti sam Srbin ali iskreno kad vidim i Srbe i Hrvate i Muslimane na Balkanu... Zao mi sto sam uopste dio toga...
Nisam nista drugo ocekivao od tebe Sig, pricas o zatucanosti a ti jos uvijek u proslosti Jadna
Budimo realni, nisi ni ti s obzirom da ti je glavni misic picka i supakA nego... O cemu da pricam s tobom? Nisi bas intelektuana velicina...
Sigurno postoji jos kandidatkinja...
Imaju one male čokoladice zovu se životinjsko carstvo idi si kupi pa pogledaj koju sličicu češ dobitiTo je licni izbor sine, ja ne volim zene koje su debele... Kad placam placam onu koja drzi do sebe
. To je sredstvo za radBudimo realni, nisi ni ti s obzirom da ti je glavni misic picka i supak
To je tvoj izbor sine, meni se ne dize na zivotinjeImaju one male čokoladice zovu se životinjsko carstvo idi si kupi pa pogledaj koju sličicu češ dobiti
To ti je i sva pamet, vjeruj mi na rijec. To je sredstvo za rad
Moram da idem, cujemo se za sat vremena ili kad postanes SrbinTo je tvoj izbor sine, meni se ne dize na zivotinje
Svašta priroda trpi pa če i tebeTo je tvoj izbor sine, meni se ne dize na zivotinje
Nadam se nikad, ne isplati se Radije bih da me zovu po imenu nego po nacionalnosti... Ali opet to je intelekt daleko od tvog nivoa da bih shvatila ^^ UzivajMoram da idem, cujemo se za sat vremena ili kad postanes Srbin
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|