Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvijek u pokretuSpavaš ti kad?
Fascinantno, kad se ti uspijes i pojebati kad si stalno na forumuUvijek u pokretu
Jesi naplatila onome što si mu suzama podmazivala nježnik?Uvijek u pokretu
Jack smiri hormone .Fascinantno, kad se ti uspijes i pojebati kad si stalno na forumu
Naravno... Jos me rekao kuci zvatiJesi naplatila onome što si mu suzama podmazivala nježnik?
A sta to tebe boli kurac?Fascinantno, kad se ti uspijes i pojebati kad si stalno na forumu
Nemam problema sa kurcem, kao vojnik je. Nego mi fascinantno to koliko si kontradiktornaA sta to tebe boli kurac?
I hoces me prestat citirat vise... Ne zanimas me...A sta to tebe boli kurac?
Sine ne uvlaci se, sig ima 80-90 kg, ne isplati se jebati dok ne smrsaJack smiri hormone .
Juhu neki dan kad sam te zvao da posjetis BL nisam imao dovoljno informacija o tebi. Sad kad znam kilazu, izgled i ponasanje... Platicu ti da ne dodjesNe bi ti dala iskreno ni da imam 130...i da mi noga fali ne zanimas me ni ti, ni tvoje boce koje si nekidan nudio
Dodem u banja luku izrugivat se vama kvazi srbima
Eto sad znas... Pa sta ne odjebes u troskocima.. Hocemo... Volim vam dirat nerv jer vas to najvise pogada... Sto niste dovoljno "srbi"Juhu neki dan kad sam te zvao da posjetis BL nisam imao dovoljno informacija o tebi. Sad kad znam kilazu, izgled i ponasanje... Platicu ti da ne dodjes
Ajde necemo na nacionalnoj osnovi, to je za nase babe i djedove kretene... Osim ako nisi i ti jedna od njih ?
S takvim razmisljanjem i kišna glista ti nebi dalaSine ne uvlaci se, sig ima 80-90 kg, ne isplati se jebati dok ne smrsa
A sta mislis zasto placa jadnikS takvim razmisljanjem i kišna glista ti nebi dala
Sigi nedaj se kaj te briga za kile ti si meni super .A sta to tebe boli kurac?
Ma ok ali Kakav PatakA sta mislis zasto placa jadnik
Gledao, kako ne. Hrvatska repka u srcuMadmax nije ni tekmu gledao...mislio sad kad svi gledaju utakmicu da iskoristi kod sig
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|