Normalna glava, crna kosa, zelene oci, 188, 85 Kg, rekoh ti da bi svrsila na prvi pogled .. Za velicinu vojnika necu se hvalitiE jos samo ovo pa moram ic... Jel izgledas onako klasicno... Plosnata glava, sitne oci i orlovski nos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalna glava, crna kosa, zelene oci, 188, 85 Kg, rekoh ti da bi svrsila na prvi pogled .. Za velicinu vojnika necu se hvalitiE jos samo ovo pa moram ic... Jel izgledas onako klasicno... Plosnata glava, sitne oci i orlovski nos
Aha...znam da ne jebes osim kad ne dobijes na kladionici pa nisi imao prilike probat....Još fascinantnije je da je stalno u pokretu, skoro stalno na forumu i često se jebe. Sex dok se kreće i dok čita i piše po forumu?!?
To care, do kosti idešJuhu neki dan kad sam te zvao da posjetis BL nisam imao dovoljno informacija o tebi. Sad kad znam kilazu, izgled i ponasanje... Platicu ti da ne dodjes
Ajde necemo na nacionalnoj osnovi, to je za nase babe i djedove kretene... Osim ako nisi i ti jedna od njih ?
Preko neta svako prica sta hoce i svoje komplekse lijeci kako hoce... Ne bi kazem... Prepoznam vas iz bih na km i uglavnom poklapam telefon na prvu recenicu...Normalna glava, crna kosa, zelene oci, 188, 85 Kg, rekoh ti da bi svrsila na prvi pogled .. Za velicinu vojnika necu se hvaliti
Pa kozu ne placate, a za mene para nemate
Nisam... Ni sama ne znam koliko sam extraHah kao sto rekoh..nisi svjesna sebe
Koji jadnik, jadnik nad jadnicima tjSigi nedaj se kaj te briga za kile ti si meni super .
Juce tih rekoh pa cu ponoviti.. I lud covjek je ubjedjen da je normalanNisam... Ni sama ne znam koliko sam extra
Poturica oko 13 sam tuJuce tih rekoh pa cu ponoviti.. I lud covjek je ubjedjen da je normalan
Dzaba ti zakazujes dejt, rekoh ti da moj vojnik ne voli debele curePoturica oko 13 sam tu
Jel te mozemo zvati Trofazni?Nadam se nikad, ne isplati se Radije bih da me zovu po imenu nego po nacionalnosti... Ali opet to je intelekt daleko od tvog nivoa da bih shvatila ^^ Uzivaj
Ma ovdje mozes da me zoves kako godJel te mozemo zvati Trofazni?
Placas cevape kad dodem u BL...Ma ovdje mozes da me zoves kako god
Zamisli ona kao neka prosvijećena na forumu koja priziva svit što glasa za HDZ, poteže nacionalno pitanje na forumu o kurvanju Glove, Srbin si i ljudinaMene iskreno zaboli kurac i za Srbe i za Hrvate , Bosnjake itd... Po nacionalnosti sam Srbin ali iskreno kad vidim i Srbe i Hrvate i Muslimane na Balkanu... Zao mi sto sam uopste dio toga...
Nisam nista drugo ocekivao od tebe Sig, pricas o zatucanosti a ti jos uvijek u proslosti Jadna pacenica
On je turcin..Jel te mozemo zvati Trofazni?
Ženska je toliko glupa da je ušla u sukob s menom jer je posve pogrešno protumačila što napiše. To je bilo na temi o Kristalnoj, ja napisa kako ženske koje i manje naplaćuju odlično zarađuju, pa tako jedna kupila novi luksuzni stan. Ova me iznapadala što ja prozivan kurve koje kupuju stan, da gledam političare koje kradu i sl. A ja u biti pohvalio tu žensku, inteligencija na djeluBudimo realni, nisi ni ti s obzirom da ti je glavni misic picka i supak
Jadnik ti u gačama ja bar jebem za razliku od tebe hahaKoji jadnik, jadnik nad jadnicima tj
Ma nije ona kriva, krivi su geniNadam se nikad, ne isplati se Radije bih da me zovu po imenu nego po nacionalnosti... Ali opet to je intelekt daleko od tvog nivoa da bih shvatila ^^ Uzivaj
U njihovu obranu.Nisu mi oni pricali, vec ljudi koji tamo zive... Navodno u selima nemate ni jedne zene u krugu desetak km... I onda natezete koze...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|