Kozjak Dida
Well-known member
Poturica..želi biti Turčin.On je turcin..
Ko da Mad želi biti Mod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poturica..želi biti Turčin.On je turcin..
I za onog koji pišePitati i davati odgovor u istoj rečenici je zbunjujuće za onog tko čita.
Da vratim srculenca? Nervozan si.Ti si od rođenja zbunjen. Istina je da svirate kurcu po cijele dane na forumu
Opala, " prosvijećena" sad ne vrijeđa više samo Srbe nego i Bošnjake/ MuslimaneBalija...
Bošnjaci su izmišljeni prije 30 godina.Opala, " prosvijećena" sad ne vrijeđa više samo Srbe nego i Bošnjake/ Muslimane
" Boli te kurac" kad je to van tvog " intelektualnog" dometaIskreno boli me kurac za ?! I ostala interpunkcijska sranja capisci
Kako poklapaš telefon kad nemaš oglasPreko neta svako prica sta hoce i svoje komplekse lijeci kako hoce... Ne bi kazem... Prepoznam vas iz bih na km i uglavnom poklapam telefon na prvu recenicu...
Hrvati prije nekih 130- 150 godina, u čemu je naročita razlika?Bošnjaci su izmišljeni prije 30 godina.
Jel preskačeš kladaru danas?Kako poklapaš telefon kad nemaš oglas
100 godinaHrvati prije nekih 130- 150 godina, u čemu je naročita razlika?
Jesam, ne mogu do kladionice u ovom mistu.Jel preskačeš kladaru danas?
Svi Hrvati ( tj koji će kasnije to postati,)Splita su glasali za Bajamontija čije je geslo bilo " Split nikada hrvatski".100 godina
Ne bi hvala, barem ne u onom njegovom izdanjuPoturica..želi biti Turčin.
Ko da Mad želi biti Mod.
Sad ste pretjerali.Kakav je to bolesni um koji može i promisliti da bi jeba kozu.Hello.To nije zdrav mozak.Žena je jedno.A životinja nešto drugo.Sram vas bilo.I jebe mi se živo za vaše povratne replike.I ti se druzis sa svakim... Bolesnika ima svuda u svijetu... Ali i da je tako, koja je razlika jebati kozu ili tebe ?
Ni koza nije svjesna sebe kao ni ti, a ni jedno ni drugo ne marite za svoj izgled
Di ti je sorry na kraju?Jel te mozemo zvati Trofazni?
I zato se ulizuješ Sisatoj u nadi da će ti dozvoliti da jebeš za pareJadnik ti u gačama ja bar jebem za razliku od tebe haha
Os u park na litru ribara? Imam pola bureka od jucerSad
Sad ste pretjerali.Kakav je to bolesni um koji može i promisliti da bi jeba kozu.Hello.To nije zdrav mozak.Žena je jedno.A životinja nešto drugo.Sram vas bilo.I jebe mi se živo za vaše povratne replike.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|