maserkasplit
Well-known member
Drago mi je neka tako i ostaneOk, totalno si mi nezanimljiva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drago mi je neka tako i ostaneOk, totalno si mi nezanimljiva
Neke ptice treba spustiti na zemlju i objasniti da nije ptica nego pingvinAk je ovaj forum normalan, pa strasno kako se ljudi ovdje razgovaraju. MeriCetinicjole pa di si ti. Fale mi tvoje ultra duhovite opaske o meni. Nas dvoje se ipak normalnije razgovaramo ovdje od Sig i njene vojske koja ju ne voli.
Ne znam zasto? Zasto svi imaju na piku Sigicu
Ode 500 kn
Ili 3783 knOde 500 kn
Da sam barem ja uložio 500 kn, jebenti škrtac samOde 500 kn
Ne treba dobro je ovakoDa vratim srculenca? Nervozan si.
Ajd ti intelektualac odi u kladionicu gubit vrijeme i pusto pošten narod" Boli te kurac" kad je to van tvog " intelektualnog" dometa
Na njemu.@Vatrena gdje si gledala tekmu na kraju?
Brzo si se prešaltao, a još se nisam ni ohladio. Kučko.Hobo nabim te na to tvoje srculence
Ko te jebeBrzo si se prešaltao, a još se nisam ni ohladio. Kučko.
Ne planiraj ništa za osminu finalaNa njemu.
Aj napiši šta bi igra da uplatiš.Ko te jebe
Brzo si se prešaltao, a još se nisam ni ohladio. Kučko.
Baš si dosadan.A taman nam je postalo zabavno.Evo, dat ću samo jedan komentar, jer nisam u ovom tkzv. 'sportu' a tek nedavno mi je odblokiran profil. Ja, iskreno, nisam nikada toliko skupina debila vidio na jednom forumu. Imam vas možda 2,3 pametniji ali meni se čini da patite za tim da vam Sig. (tkogod ona bila) dobaci nešto lijepo, ili u najboljem slučaju 'smajlić', i neće vam pokazati pičku. Koja bijeda!
A ono 'kraljica foruma'! Ma, molim te! Ne'š mi ti titule!
I poruka za Winn69: pali se na Shemale, tvoja je stvar, ali nemoj se iznenaditi kad ti većina muškaraca kaže to je to bolesno. I meni je, sori: mutanti.
Odite odavde i radite nešto pametnije.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|