Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vidim da tebe nešto žulja dupe da primiš veliku kurcinubudalo, zar ne znaš čitati? Iz onoga što sam rekao bi ti trebalo biti jasno; ne zanima me ovaj 'sport', pogotovo ne te tvoje mutante, kamoli ostalo u vezi s tim. mrš!
Jesi ti puno išao na vjeronauk?pa muški idu jod shemale ako oce nešto nov nešto divlje a i neki lik je pisao da nema bolje masaze prostate od shemale jer s dildom ne možeš to postic
Da zasto je to sad bitnoJesi ti puno išao na vjeronauk?
E pa vidis za sisatu nema zakona...Da, ali sad bi morala biti banirana po zakonima republike Hrvatske![]()
Za sisate općenito se zakon ne tumači na isti načinE pa vidis za sisatu nema zakona...
Neke stvari je lakše objasniti. Hvala na odgovoru.Da zasto je to sad bitno
Zato sto sig ne da picke svakome....Ak je ovaj forum normalan, pa strasno kako se ljudi ovdje razgovaraju. MeriCetinicjole pa di si ti. Fale mi tvoje ultra duhovite opaske o meni. Nas dvoje se ipak normalnije razgovaramo ovdje od Sig i njene vojske koja ju ne voli.
Ne znam zasto? Zasto svi imaju na piku Sigicu
Sad objasni meni jer ja nis vise ne shvacamNeke stvari je lakše objasniti. Hvala na odgovoru.
Sorry, ne bih te htio uvrijediti ako krivo razmišljam.Sad objasni meni jer ja nis vise ne shvacam
To nikoga ne čudiSad objasni meni jer ja nis vise ne shvacam
Reci ako me do sad nisu uspjeli uvrijedit neces ni ti uspit reci zanima meSorry, ne bih te htio uvrijediti ako krivo razmišljam.
Ja volim Sigicu makar mi neda pičke baš je zabavna i pametna cura eto takoZato sto sig ne da picke svakome....
Ko si tiTo nikoga ne čudi
Možda je on 'put, istina i život'! Kakva pitanja majketi!Ko si ti
Možda je on kurac tvoj. Da si pratio znao bi da on mene stalno to pita pa sad ja malo njega da vidi kako je toMožda je on 'put, istina i život'! Kakva pitanja majketi!
Pazi, sigurno su mi premise krive:Reci ako me do sad nisu uspjeli uvrijedit neces ni ti uspit reci zanima me
Al ne daje mlijeka ko koze, e!Ja volim Sigicu makar mi neda pičke baš je zabavna i pametna cura eto tako
S menom... Dobro zagorecŽenska je toliko glupa da je ušla u sukob s menom jer je posve pogrešno protumačila što napiše. To je bilo na temi o Kristalnoj, ja napisa kako ženske koje i manje naplaćuju odlično zarađuju, pa tako jedna kupila novi luksuzni stan. Ova me iznapadala što ja prozivan kurve koje kupuju stan, da gledam političare koje kradu i sl. A ja u biti pohvalio tu žensku, inteligencija na djelu![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|