Sisata i guzata
Well-known member
Opet lazes....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet lazes....
Opet? Nisam nikad ni lagao, pa nemre biti opet ljubavi.Opet lazes....
Znam da ga volis... Citala sam kad si ga dozivao danas ujutro....Opet? Nisam nikad ni lagao, pa nemre biti opet ljubavi.
To je samo da uzburkam baru, da dignem mulj, zapravo mi ne fali. Dokle god imam tebe. Sad da ti odes ća zauvijek. Onda bi si on i ja mozda bilo dobri. Ovako na ovom forumu nema mjesta za oboje u tvom srcu. Kao broj 1, Sigin broj 1.Znam da ga volis... Citala sam kad si ga dozivao danas ujutro....
A jel tako da je on drugi u tvom srcu...To je samo da uzburkam baru, da dignem mulj, zapravo mi ne fali. Dokle god imam tebe. Sad da ti odes ća zauvijek. Onda bi si on i ja mozda bilo dobri. Ovako na ovom forumu nema mjesta za oboje u tvom srcu. Kao broj 1, Sigin broj 1.
Evo iskreno, ja ti njemu odgovorim tu i tamo samo zato jer ga ti volis. Inace ako ti padne u ocima, gotovo je izmedju njega i mene odmah.A jel tako da je on drugi u tvom srcu...
Nema veze sa mnom vasa ljubav...Evo iskreno, ja ti njemu odgovorim tu i tamo samo zato jer ga ti volis. Inace ako ti padne u ocima, gotovo je izmedju njega i mene odmah.
Sve krivo. On njega ne voli, već ga samo želi. A želi ga samo zato jer on nju ne želi.Evo iskreno, ja ti njemu odgovorim tu i tamo samo zato jer ga ti volis. Inace ako ti padne u ocima, gotovo je izmedju njega i mene odmah.
Ko ga jebe, jednom se ziviOde 500 kn
Ovo je laz... Tko ga tu voli vise od mene...Sve krivo. On njega ne voli, već ga samo želi. A želi ga samo zato jer on nju ne želi.
Jedino MadmaxOvo je laz... Tko ga tu voli vise od mene...
Naprotiv, nasa ljubav i postoji samo iskljucivo jer i ti postojis cvjeticu maleni nasNema veze sa mnom vasa ljubav...
Tko kaze da na forumu ne prevladava ljubav....
Marijole mene da, dobro si to dida primjetio, on zeli mene, jer ona zeli njega, a ja zelim njuSve krivo. On njega ne voli, već ga samo želi. A želi ga samo zato jer on nju ne želi.
Ja volim da pretjeram ne zamjeri.. Ja radim to iskljucivo iz ljubavi...I da se osvrnem malo na prethodne stranice.
Jedno je zajebancija ljudi.
Drugo je vrijedanje na nacionalnoj, rasnoj i vjerskoj osnovi.
I da, SiG ovo ti i ja moram reci, definitivno si pretjerala danas.
Hobo mi ga je preoteo, ne trljajte mi sol na ranu...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|