Krivo prvoPazi, sigurno su mi premise krive:
- voliš shemale...
- volio si ići na vjeronauk a tamo su svi u haljinama i ne smiju sa ženama ( celibat )
Drugo nisam ja volio ici nego sam morao radi škole da bi mogao obavit pričest krizmu itd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krivo prvoPazi, sigurno su mi premise krive:
- voliš shemale...
- volio si ići na vjeronauk a tamo su svi u haljinama i ne smiju sa ženama ( celibat )
Pošteno.Krivo prvo
Drugo nisam ja volio ici nego sam morao radi škole da bi mogao obavit pričest krizmu itd
Nisi volio ići kod shemale, ali si morao radi krizme? Neobičnu religiju imaš.Krivo prvo
Krivo prvo
Valjda pingvine... Jer kako crs ptici objasniti da nije pticaNeke ptice treba spustiti na zemlju i objasniti da nije ptica nego pingvin
Ima tu poveznica al nek je svatko shvati kako hoće.Nisi volio ići kod shemale, ali si morao radi krizme? Neobičnu religiju imaš.
Apsolutno vidis iz svog primjeraJuce tih rekoh pa cu ponoviti.. I lud covjek je ubjedjen da je normalan
Naravno.. Samo najboljeSisata samo kopira maserku
Iskreno nemam pojma o cemu pises ali Bach i je manga i gospodin.Sve se vidi, samo sto su ljudi ograniceni za njegovu vrstu zajebancije...evo jedna narodna u znaku pozdrava itd...Ovaj Bach koji komentira ponekada ima pravo: budi manga pa u klub (ili gdjegod). Ono o čemu čovjek pjeva u pjesmi nećeš dobiti cjenkanjem, oglasima itd, nego kad si pravi u pravom času, u pravo vrijeme (znaju neki među komentatorima, ali rijetki su ovdje a to se vidi iz zraka)...pozdrav!
Pa tako i treba, imas moju punu podrsku oko toga, pa nisi je na cesti nasla. To je najintimniji dio tebeZato sto sig ne da picke svakome....
NeMaxii jel i tebi fali Marijole....![]()
Opet lazes....
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|