Sisata i guzata
Well-known member
Ni sva srculenca nisu bila dovoljna....Hobo mi ga je preoteo, ne trljajte mi sol na ranu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni sva srculenca nisu bila dovoljna....Hobo mi ga je preoteo, ne trljajte mi sol na ranu...
Svejedno, pusti zajebanciju.Ja volim da pretjeram ne zamjeri.. Ja radim to iskljucivo iz ljubavi...
Gdje bi dosla da mi ovaj forum sa ovakvim likovima sluzi za razmisljanjeSvejedno, pusti zajebanciju.
Djabe sve ono sto napises drugima prije i upozoris ih na nesto ako ti to napravis kasnije.
Razmisli.
To sa rasom mi promaklo? Bile su vrste ali rase nisam vidio?I da se osvrnem malo na prethodne stranice.
Jedno je zajebancija ljudi.
Drugo je vrijedanje na nacionalnoj, rasnoj i vjerskoj osnovi.
I da, SiG ovo ti i ja moram reci, definitivno si pretjerala danas.
Vjerovatno sam ga usporedila sa majmunima al mi promakloTo sa rasom mi promaklo? Bile su vrste ali rase nisam vidio?
Ja mislim da ti Sig ne zanima tko je tko po nacionalnosti, nego da ona samo vjesto iskoristi situaciju ako joj netko ide na minđu, pa onda to upakira kao da je povezano sto je on Turak ili musliman ili sto li je vec. No u stvarnosti mislim da se Sig jebe sto je on po nacionalnosti. Nego kakav je covjek. Nju je to malo raspizdilo pa je eto malo ga bocnula s viljuskom tamo gdje je mislila da ce ga zaboliti mozda. Klasicno vrijedjanje 101I da se osvrnem malo na prethodne stranice.
Jedno je zajebancija ljudi.
Drugo je vrijedanje na nacionalnoj, rasnoj i vjerskoj osnovi.
I da, SiG ovo ti i ja moram reci, definitivno si pretjerala danas.
Sve znaš....i planinu pomaknuti i more isušiti ali ledeno srce otopiti nikada..Ni sva srculenca nisu bila dovoljna....
Za koga je to uvreda?Vjerovatno sam ga usporedila sa majmunima al mi promaklo
Od nacija je jedino interesira nacionalna valuta, po mogućnosti $ ili € ili £Ja mislim da ti Sig ne zanima tko je tko po nacionalnosti, nego da ona samo vjesto iskoristi situaciju ako joj netko ide na minđu, pa onda to upakira kao da je povezano sto je on Turak ili musliman ili sto li je vec. No u stvarnosti mislim da se Sig jebe sto je on po nacionalnosti. Nego kakav je covjek. Nju je to malo raspizdilo pa je eto malo ga bocnula s viljuskom tamo gdje je mislila da ce ga zaboliti mozda. Klasicno vrijedjanje 101
Ja se lako spustim na nivo komunikacije doticnog... Fizicki izgled, nacionalnost, vjera.. Sta god hoces... Samo je razlika sto njih boli, a mene ne jer ja znam zasto sam tu pod jedan a pod dva... Zeni koji je toooliko godina broj 1 u komentarima u ovom biznisu... Zar postoji nesto sto ja o sebi nisam procitala ili culaJa mislim da ti Sig ne zanima tko je tko po nacionalnosti, nego da ona samo vjesto iskoristi situaciju ako joj netko ide na minđu, pa onda to upakira kao da je povezano sto je on Turak ili musliman ili sto li je vec. No u stvarnosti mislim da se Sig jebe sto je on po nacionalnosti. Nego kakav je covjek. Nju je to malo raspizdilo pa je eto malo ga bocnula s viljuskom tamo gdje je mislila da ce ga zaboliti mozda. Klasicno vrijedjanje 101
Nisi pročitala odgovor na pitanje " Zašto ne daješ oglas ? "Ja se lako spustim na nivo komunikacije doticnog... Fizicki izgled, nacionalnost, vjera.. Sta god hoces... Samo je razlika sto njih boli, a mene ne jer ja znam zasto sam tu pod jedan a pod dva... Zeni koji je toooliko godina broj 1 u komentarima u ovom biznisu... Zar postoji nesto sto ja o sebi nisam procitala ili cula
Za majmuneZa koga je to uvreda?
Pa da to sam i ja rekaoJa se lako spustim na nivo komunikacije doticnog... Fizicki izgled, nacionalnost, vjera.. Sta god hoces... Samo je razlika sto njih boli, a mene ne jer ja znam zasto sam tu pod jedan a pod dva... Zeni koji je toooliko godina broj 1 u komentarima u ovom biznisu... Zar postoji nesto sto ja o sebi nisam procitala ili cula
To si ti reklaZa majmune
Nisam jbt danas mi napet dan... Tu sam i radim jos 10 poslovaNisi pročitala odgovor na pitanje " Zašto ne daješ oglas ? "
Samo pacenike zatucane u proslosti vredja nacionalizam.. Ali isti takvi i prozivaju na temu nacionalizma, poput sisate i debeleJa mislim da ti Sig ne zanima tko je tko po nacionalnosti, nego da ona samo vjesto iskoristi situaciju ako joj netko ide na minđu, pa onda to upakira kao da je povezano sto je on Turak ili musliman ili sto li je vec. No u stvarnosti mislim da se Sig jebe sto je on po nacionalnosti. Nego kakav je covjek. Nju je to malo raspizdilo pa je eto malo ga bocnula s viljuskom tamo gdje je mislila da ce ga zaboliti mozda. Klasicno vrijedjanje 101
Tko nije željan pažnje i boljeg života?Samo pacenike zatucane u proslosti vredja nacionalizam.. Ali isti takvi i prozivaju na temu nacionalizma, poput sisate i debele
Sto se mene tice iskreno mi je svejedno da li me ovdje smatrali Srbinom, Muslimanom, Hrvatom, nista dobro nije donjela ni jedna nacija nit' dan danas donosi..
Klinci vredjaju majke a odrasli koji su ostali na intelektualnom nivou djece igraju na nacionalnost...To samo potvrdjuje sve ono sto sam ti rekao Sisata i Debela u zadnjih dan-dva... Pacenica zeljna paznje i boljeg zivota
Mislis? Pa meni se cini da ona zivi jedan sasvim dobar zivot. Mozda malo provodi previse vremen ovdje, no ako je ona sretna, zasto ne.Samo pacenike zatucane u proslosti vredja nacionalizam.. Ali isti takvi i prozivaju na temu nacionalizma, poput sisate i debele
Sto se mene tice iskreno mi je svejedno da li me ovdje smatrali Srbinom, Muslimanom, Hrvatom, nista dobro nije donjela ni jedna nacija nit' dan danas donosi..
Klinci vredjaju majke a odrasli koji su ostali na intelektualnom nivou djece igraju na nacionalnost...To samo potvrdjuje sve ono sto sam ti rekao Sisata i Debela u zadnjih dan-dva... Pacenica zeljna paznje i boljeg zivota
Dobro ga je Lukica stisnuo, i na prste se digao ko pičkica neka...
A ona nije pročitala pitanje kako poklopi Bosancima kad je zovu kad nema oglasaNisi pročitala odgovor na pitanje " Zašto ne daješ oglas ? "
Tel: 064/677-677
|
|
|
|