Birtijaške čakule

Ja sam netko o cijem zivotu pojma nemate... Znate ono sto vam ja serviram tu... A sigurno necu napisati sve... Ili ono bitno...
A drugo... Kako mene ne zanima kakav vi zivot vodite i koliko zaradujete? Zato jer mi u zivotu nista ne fali i boli me kurac imate li vi u dzepu 50 kn ili 500.000 eura... Ja cu se s vama zajebavat jednako. Apsolutno sam svjesna da sam lijepa, da imam ono nesto sto privuce poglede i sto tjera ljude da ostanu u mojoj blizini... Nije nitko glup da nije svjestan kakve reakcije izaziva u okolini... Tako da... Ne znam sta da vam kazem... Evo sad ozbiljno... Radite na sebi... Da budete bolji, ljepši, obrazovaniji, imucniji i manje frustrirani...
Zar nije dovoljno znati da se udaras za pare.. To svasta govori... Nisi obrazovana fakultetski ( vjerovatno ), nemas damski posao, nisi htjela da se trudis u zivotu, ljena si ( tako si dospjela i do 80-90 kg zbog ljenosti i u prostituciju ). Da si sva tako super kao sto kazes i da to tjera ljude da ostanu u tvom okruzenju ne bi ti ti ljudi isti dolazili samo kad im se prijebe... Ti imas picku oni imaju pare..Cista logicka matematika.Za to i ne trebas da budes nesto posebno ljepa ni zgodna...Svakakvih pacenika sa parama ima, jebali bi oni svasta...
To tjera ljude da ti se vrate...Samo zato sto si sigurica...
Da je obratno u tvom zivotu, imala bi momka/muza koji je tu kraj tebe ne samo zbog lake picke ^^
Svrha mog obracanja tebi je zato sto si ti jedina ovdje koja se prestavlja kao 10/10 a iskreno nakon sto sam te vidio i nakon sto sam procitao par komentara...ti si solidna 3/10.

Napisao si "salji broj"... I "javi se kad si u splitu".. Nemoj da trazim poruke... Postao si ogorcen tek na moje "stanove"... Do tad si bio relativno normalan...
Retajko, objasnio sam da sam samo spomenika onu curu iz Splita koja je kupila stan a ima manju tarifu od Kristalkine tarife. To je bilo pohvalno a ti skočila ko oparena. Ja do tada nisam ni zna za tebe. Traži taj post slobodno, naravno nepostojeći😁😃

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh