D
Deleted member 4720
Guest
Nista, ja ne zelim njen broj. Samo njuKoliko ti nudiš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista, ja ne zelim njen broj. Samo njuKoliko ti nudiš?
Ovo je laž, nikada nisam žicao broj, tj ni poruke joj nisam posla. Ali kako je žena bolesna i pati od deluzija, možda stvarno misli da sam joj žica broj. Ja još iz Splita.Hahaha iako si me vise puta zicao nikad ga neces dobiti... Zalim.. Meni pare vise ne trebaju.. Jedino da pomognem sirotinji kao sto si ti.
Tražio broj, platio broj, dobio broj. Što tu nije jasno? Ovo drugo opet ima svoju cijenu.I sad netko kupi sigičin broj ali Sigica ga odjebe, i što onda? Traži povrat novca?
Jesi, i to nedavno... Ne zanimas me Hobo... Ogorcen si u zivotu i nemas bas nista sta bih ja pozeljela u svojoj blizini...Ovo je laž, nikada nisam žicao broj, tj ni poruke joj nisam posla. Ali kako je žena bolesna i pati od deluzija, možda stvarno misli da sam joj žica broj. Ja još iz Splita.
Cekaj Hobo, al zasto ste vas dvoje uopce u ratu ovdje?Ovo je laž, nikada nisam žicao broj, tj ni poruke joj nisam posla. Ali kako je žena bolesna i pati od deluzija, možda stvarno misli da sam joj žica broj. Ja još iz Splita.
Fali ti koji zarez, ali u ovom slučaju čak ne bode to u oči nego dva puta " isto", čemu to?E pa bravo isto ja mislim o sebi isto
Ja nisam u ratu... Ja odgovaram na prozivke ovih pacenika sto valjda pate sto su tu nebitni pored mene... A cijeli dan su danaa i jucer ovdje... I opet nebitni...Cekaj Hobo, al zasto ste vas dvoje uopce u ratu ovdje?
Pod drage osobe ti spada i sestra.. Zar bi njoj pozelio isto ?E jebi ga sad, sjebo si sve s ovim prezentira da ga vodi. Ako je to samo prezentacija onda ne. No ako nije samo preza, zasto ne.
Aj dokaži!!! Ti nešto prva tvrdiš pa to dokaži..Jesi, i to nedavno... Ne zanimas me Hobo... Ogorcen si u zivotu i nemas bas nista sta bih ja pozeljela u svojoj blizini...
Nikada mi neces biti zanimljiv. Odustani.Pod drage osobe ti spada i sestra.. Zar bi njoj pozelio isto ?
Možemo pričati samo o onome što tu piše...nebitno istina ili ne...forum je imaginarna stvar a ljudi ga doživljavaju osobno...prvi ja ponekad...bespotrebnoE jebi ga sad, sjebo si sve s ovim prezentira da ga vodi. Ako je to samo prezentacija onda ne. No ako nije samo preza, zasto ne.
Apsolutno... I istina je da sam jedina ja od ovog foruma imala koristi... A vi ste potrosili vecinom uzalud vrijeme i zivce...Možemo pričati samo o onome što tu piše...nebitno istina ili ne...forum je imaginarna stvar a ljudi ga doživljavaju osobno...prvi ja ponekad...bespotrebno
Napisao si "salji broj"... I "javi se kad si u splitu".. Nemoj da trazim poruke... Postao si ogorcen tek na moje "stanove"... Do tad si bio relativno normalan...Aj dokaži!!! Ti nešto prva tvrdiš pa to dokaži..
Ko to zna jebote, vani je 42 na suncu, ocito greska. Pas mater pravopisnuFali ti koji zarez, ali u ovom slučaju čak ne bode to u oči nego dva puta " isto", čemu to?
Ja nisam broj davala pacenicima koji ovise o kladionicama da bi jebalitako da broj nitko tko ga ima nece ga dijeliti...
Eeee... Svaka cast.. Ovo mi je promaklog. Omega?
Varaš se...Apsolutno... I istina je da sam jedina ja od ovog foruma imala koristi... A vi ste potrosili vecinom uzalud vrijeme i zivce...
Zar nije dovoljno znati da se udaras za pare.. To svasta govori... Nisi obrazovana fakultetski ( vjerovatno ), nemas damski posao, nisi htjela da se trudis u zivotu, ljena si ( tako si dospjela i do 80-90 kg zbog ljenosti i u prostituciju ). Da si sva tako super kao sto kazes i da to tjera ljude da ostanu u tvom okruzenju ne bi ti ti ljudi isti dolazili samo kad im se prijebe... Ti imas picku oni imaju pare..Cista logicka matematika.Za to i ne trebas da budes nesto posebno ljepa ni zgodna...Svakakvih pacenika sa parama ima, jebali bi oni svasta...Ja sam netko o cijem zivotu pojma nemate... Znate ono sto vam ja serviram tu... A sigurno necu napisati sve... Ili ono bitno...
A drugo... Kako mene ne zanima kakav vi zivot vodite i koliko zaradujete? Zato jer mi u zivotu nista ne fali i boli me kurac imate li vi u dzepu 50 kn ili 500.000 eura... Ja cu se s vama zajebavat jednako. Apsolutno sam svjesna da sam lijepa, da imam ono nesto sto privuce poglede i sto tjera ljude da ostanu u mojoj blizini... Nije nitko glup da nije svjestan kakve reakcije izaziva u okolini... Tako da... Ne znam sta da vam kazem... Evo sad ozbiljno... Radite na sebi... Da budete bolji, ljepši, obrazovaniji, imucniji i manje frustrirani...
Retajko, objasnio sam da sam samo spomenika onu curu iz Splita koja je kupila stan a ima manju tarifu od Kristalkine tarife. To je bilo pohvalno a ti skočila ko oparena. Ja do tada nisam ni zna za tebe. Traži taj post slobodno, naravno nepostojećiNapisao si "salji broj"... I "javi se kad si u splitu".. Nemoj da trazim poruke... Postao si ogorcen tek na moje "stanove"... Do tad si bio relativno normalan...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|