Kozjak Dida
Well-known member
Ajd sad i ti pretjeruješ malo...Mislis? Pa meni se cini da ona zivi jedan sasvim dobar zivot. Mozda malo provodi previse vremen ovdje, no ako je ona sretna, zasto ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd sad i ti pretjeruješ malo...Mislis? Pa meni se cini da ona zivi jedan sasvim dobar zivot. Mozda malo provodi previse vremen ovdje, no ako je ona sretna, zasto ne.
Svaka budala ima svoje veselje, koje je tvoje veselje?Mislis? Pa meni se cini da ona zivi jedan sasvim dobar zivot. Mozda malo provodi previse vremen ovdje, no ako je ona sretna, zasto ne.
Pa sta ce joj broj u oglasu kad je tako trazena roba da se njen broj ovdje prodaje za lovu. Znaci moze se do broja doci na vise nacina. KuisA ona nije pročitala pitanje kako poklopi Bosancima kad je zovu kad nema oglasa![]()
Oprosti dida, ti nisi nikad pretjerao u nicemuAjd sad i ti pretjeruješ malo...
Ozbiljno, jel trebaš broj?Pa sta ce joj broj u oglasu kad je tako trazena roba da se njen broj ovdje prodaje za lovu. Znaci moze se do broja doci na vise nacina. Kuis![]()
Pelinkovac najčešće, al votka mi je baš udarala na najžešće...Oprosti dida, ti nisi nikad pretjerao u nicemu
Broj od debele psihički bolesne osobe se prodaje da bi možda mogao doći u šansu da je jebeš za pare iako ima more takvih oglasa, zanimljivoPa sta ce joj broj u oglasu kad je tako trazena roba da se njen broj ovdje prodaje za lovu. Znaci moze se do broja doci na vise nacina. Kuis![]()
Ovo je prejednostavno mjesto da bi ti sad ja isao objasnjavat sto je sve moje veselje u zivotu. Ovo prejednostavno si mozes prevest kako god zelis.Svaka budala ima svoje veselje, koje je tvoje veselje?
Eto, sto se onda cudis mom pretjerivanju.Pelinkovac najčešće, al votka mi je baš udarala na najžešće...
Da li bi ti nekoj ženskoj dragoj osobi poželio život kakav ga Sig prezentira da vodi? Da ili ne?Oprosti dida, ti nisi nikad pretjerao u nicemu
Koliko ti nudiš?Pa sta ce joj broj u oglasu kad je tako trazena roba da se njen broj ovdje prodaje za lovu. Znaci moze se do broja doci na vise nacina. Kuis![]()
Pa dobro brate Octopussy kuzim ja tebe, no sto sad. Ljudi je vole i zele biti dio njene price. Ima i onih koji je ne vole i to je ok.Broj od debele psihički bolesne osobe se prodaje da bi možda mogao doći u šansu da je jebeš za pare iako ima more takvih oglasa, zanimljivo![]()
Prijaviću te, fuck off.Koliko ti nudiš?
E pa bravo isto ja mislim o sebi istoJa sam netko o cijem zivotu pojma nemate... Znate ono sto vam ja serviram tu... A sigurno necu napisati sve... Ili ono bitno...
A drugo... Kako mene ne zanima kakav vi zivot vodite i koliko zaradujete? Zato jer mi u zivotu nista ne fali i boli me kurac imate li vi u dzepu 50 kn ili 500.000 eura... Ja cu se s vama zajebavat jednako. Apsolutno sam svjesna da sam lijepa, da imam ono nesto sto privuce poglede i sto tjera ljude da ostanu u mojoj blizini... Nije nitko glup da nije svjestan kakve reakcije izaziva u okolini... Tako da... Ne znam sta da vam kazem... Evo sad ozbiljno... Radite na sebi... Da budete bolji, ljepši, obrazovaniji, imucniji i manje frustrirani...
Hahaha iako si me vise puta zicao nikad ga neces dobiti... Zalim.. Meni pare vise ne trebaju.. Jedino da pomognem sirotinji kao sto si ti.Broj od debele psihički bolesne osobe se prodaje da bi možda mogao doći u šansu da je jebeš za pare iako ima more takvih oglasa, zanimljivo![]()
E jebi ga sad, sjebo si sve s ovim prezentira da ga vodi. Ako je to samo prezentacija onda ne. No ako nije samo preza, zasto ne.Da li bi ti nekoj ženskoj dragoj osobi poželio život kakav ga Sig prezentira da vodi? Da ili ne?
Ja nisam broj davala pacenicima koji ovise o kladionicama da bi jebaliI sad netko kupi sigičin broj ali Sigica ga odjebe, i što onda? Traži povrat novca?
Nista, ja ne zelim njen broj. Samo njuKoliko ti nudiš?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|