Birtijaške čakule

Zar nije dovoljno znati da se udaras za pare.. To svasta govori... Nisi obrazovana fakultetski ( vjerovatno ), nemas damski posao, nisi htjela da se trudis u zivotu, ljena si ( tako si dospjela i do 80-90 kg zbog ljenosti i u prostituciju ). Da si sva tako super kao sto kazes i da to tjera ljude da ostanu u tvom okruzenju ne bi ti ti ljudi isti dolazili samo kad im se prijebe... Ti imas picku oni imaju pare..Cista logicka matematika.Za to i ne trebas da budes nesto posebno ljepa ni zgodna...Svakakvih pacenika sa parama ima, jebali bi oni svasta...
To tjera ljude da ti se vrate...Samo zato sto si sigurica...
Da je obratno u tvom zivotu, imala bi momka/muza koji je tu kraj tebe ne samo zbog lake picke ^^
Svrha mog obracanja tebi je zato sto si ti jedina ovdje koja se prestavlja kao 10/10 a iskreno nakon sto sam te vidio i nakon sto sam procitao par komentara...ti si solidna 3/10.
I jos treba dodati to da je alfica guzi kad god mu se digne, i da mu ona ne smije naplatiti :)

Apsolutno... I istina je da sam jedina ja od ovog foruma imala koristi... A vi ste potrosili vecinom uzalud vrijeme i zivce...
Dobro, od ovih jadnika koji te preklinju da im daš pizde za pare? Meni jasno preklinjati neku da ti bude cura a ne ovo. Znači širenje govora mržnje, korištenje foruma za poslovne svrhe, predočiti ću sve to sdminu s bit će tu još materijala🙋

Dobro, od ovih jadnika koji te preklinju da im daš pizde za pare? Meni jasno preklinjati neku da ti bude cura a ne ovo. Znači širenje govora mržnje, korištenje foruma za poslovne svrhe, predočiti ću sve to sdminu s bit će tu još materijala🙋
Hobo taman mislim da si lik a ti bi preklinjao curu....ajajajaj..

Slobodno.... I obavezno ga pitaj jesi li mu ti vazniji ili ja.. E i zahvali sto nikad na portalu nisam placala oglase...

Nisam isao sa namjerom da vredjam... Samo me zanimalo pa sam sestru naveo kao primjer drage osobe.. Da me ne shvatis pogresno
Nisam shvatio pogresno. Naravno da ne bi volio. No ako netko nema izbora i to je jedino s cime si moze pomoci da ima bolji zivot zasto ne. Bila mi sestra mama baka jebe mi se. Njihovo tijelo njihov zivot.

Zar nije dovoljno znati da se udaras za pare.. To svasta govori... Nisi obrazovana fakultetski ( vjerovatno ), nemas damski posao, nisi htjela da se trudis u zivotu, ljena si ( tako si dospjela i do 80-90 kg zbog ljenosti i u prostituciju ). Da si sva tako super kao sto kazes i da to tjera ljude da ostanu u tvom okruzenju ne bi ti ti ljudi isti dolazili samo kad im se prijebe... Ti imas picku oni imaju pare..Cista logicka matematika.Za to i ne trebas da budes nesto posebno ljepa ni zgodna...Svakakvih pacenika sa parama ima, jebali bi oni svasta...
To tjera ljude da ti se vrate...Samo zato sto si sigurica...
Da je obratno u tvom zivotu, imala bi momka/muza koji je tu kraj tebe ne samo zbog lake picke ^^
Svrha mog obracanja tebi je zato sto si ti jedina ovdje koja se prestavlja kao 10/10 a iskreno nakon sto sam te vidio i nakon sto sam procitao par komentara...ti si solidna 3/10.
Nije poanta imati fakultet(iako nigdje ne pise da ga nemam) , poanta je imati urodjenu inteligenciju... Tebi je fali... Siromasan si, jadan, zivis u drzavi gdje je Bog rekao laku noc... I pokusavas iskamcit komentar od jedne djevojke pored koje bi u zivo bio manji od makovog zrna... Zivis u nesredenom braku, imas pun kurac godina i jos ti je par preostalo i kako ih iskoristit kad si u brdu u selu, a oko tebe samo koze...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh