D
Deleted member 4720
Guest
Nemam sestruPod drage osobe ti spada i sestra.. Zar bi njoj pozelio isto ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam sestruPod drage osobe ti spada i sestra.. Zar bi njoj pozelio isto ?
I jos treba dodati to da je alfica guzi kad god mu se digne, i da mu ona ne smije naplatitiZar nije dovoljno znati da se udaras za pare.. To svasta govori... Nisi obrazovana fakultetski ( vjerovatno ), nemas damski posao, nisi htjela da se trudis u zivotu, ljena si ( tako si dospjela i do 80-90 kg zbog ljenosti i u prostituciju ). Da si sva tako super kao sto kazes i da to tjera ljude da ostanu u tvom okruzenju ne bi ti ti ljudi isti dolazili samo kad im se prijebe... Ti imas picku oni imaju pare..Cista logicka matematika.Za to i ne trebas da budes nesto posebno ljepa ni zgodna...Svakakvih pacenika sa parama ima, jebali bi oni svasta...
To tjera ljude da ti se vrate...Samo zato sto si sigurica...
Da je obratno u tvom zivotu, imala bi momka/muza koji je tu kraj tebe ne samo zbog lake picke ^^
Svrha mog obracanja tebi je zato sto si ti jedina ovdje koja se prestavlja kao 10/10 a iskreno nakon sto sam te vidio i nakon sto sam procitao par komentara...ti si solidna 3/10.
Dobro, od ovih jadnika koji te preklinju da im daš pizde za pare? Meni jasno preklinjati neku da ti bude cura a ne ovo. Znači širenje govora mržnje, korištenje foruma za poslovne svrhe, predočiti ću sve to sdminu s bit će tu još materijalaApsolutno... I istina je da sam jedina ja od ovog foruma imala koristi... A vi ste potrosili vecinom uzalud vrijeme i zivce...
Mamu imaš ili si imao, isprika ako je možda nažalost više nemaš.Nemam sestru
Eno ti ga Ventura, zaljubljeni djecak dao bi sve da mu je sisata curaDobro, od ovih jadnika koji te preklinju da im daš pizde za pare? Meni jasno preklinjati neku da ti bude cura a ne ovo. Znači širenje govora mržnje, korištenje foruma za poslovne svrhe, predočiti ću sve to sdminu s bit će tu još materijala
To je bio poslovni deal, daje li sdminuI jos treba dodati to da je alfica guzi kad god mu se digne, i da mu ona ne smije naplatiti
Hobo taman mislim da si lik a ti bi preklinjao curu....ajajajaj..Dobro, od ovih jadnika koji te preklinju da im daš pizde za pare? Meni jasno preklinjati neku da ti bude cura a ne ovo. Znači širenje govora mržnje, korištenje foruma za poslovne svrhe, predočiti ću sve to sdminu s bit će tu još materijala
Nisam isao sa namjerom da vredjam... Samo me zanimalo pa sam sestru naveo kao primjer drage osobe.. Da me ne shvatis pogresnoNemam sestru
Slobodno.... I obavezno ga pitaj jesi li mu ti vazniji ili ja.. E i zahvali sto nikad na portalu nisam placala oglase...Dobro, od ovih jadnika koji te preklinju da im daš pizde za pare? Meni jasno preklinjati neku da ti bude cura a ne ovo. Znači širenje govora mržnje, korištenje foruma za poslovne svrhe, predočiti ću sve to sdminu s bit će tu još materijala
I dida bi sine....
Prica je puno dublja... ima vremena da sve ispliva van, korak po korakTo je bio poslovni deal, daje li sdminu
Veza i brak s prostitutkom, neprocjenjivo, za sve ostalo MastercardEno ti ga Ventura, zaljubljeni djecak dao bi sve da mu je sisata cura
Imam, sto zelis reci da kurva koja ima dijete ne moze biti dobra majka ili osoba?Mamu imaš ili si imao, isprika ako je možda nažalost više nemaš.
Ocito me ne poznajes dovoljno da shvatis da ja smijem sve sto zelim.I jos treba dodati to da je alfica guzi kad god mu se digne, i da mu ona ne smije naplatiti
Ne, vas jadnike sam preskocila... Ali izabrala sam par ok ljudi...Dobro, od ovih jadnika koji te preklinju da im daš pizde za pare? Meni jasno preklinjati neku da ti bude cura a ne ovo. Znači širenje govora mržnje, korištenje foruma za poslovne svrhe, predočiti ću sve to sdminu s bit će tu još materijala
Pitanje je bilo samo da ili ne...bez ikakvih analiza apropo toga što si hvalio Sigin život...Imam, sto zelis reci da kurva koja ima dijete ne moze biti dobra majka ili osoba?
Mozda zena uziva u sexu kao mi ovisnici i jos dobije lovu za to i jos si bira klijente koji joj pasu.
Smijes ono sto ti odredjeni ljudi dozvole... ali ovdje glumis bahatu i nedostiznu.Ocito me ne poznajes dovoljno da shvatis da ja smijem sve sto zelim.
Nisam shvatio pogresno. Naravno da ne bi volio. No ako netko nema izbora i to je jedino s cime si moze pomoci da ima bolji zivot zasto ne. Bila mi sestra mama baka jebe mi se. Njihovo tijelo njihov zivot.Nisam isao sa namjerom da vredjam... Samo me zanimalo pa sam sestru naveo kao primjer drage osobe.. Da me ne shvatis pogresno
Nije poanta imati fakultet(iako nigdje ne pise da ga nemam) , poanta je imati urodjenu inteligenciju... Tebi je fali... Siromasan si, jadan, zivis u drzavi gdje je Bog rekao laku noc... I pokusavas iskamcit komentar od jedne djevojke pored koje bi u zivo bio manji od makovog zrna... Zivis u nesredenom braku, imas pun kurac godina i jos ti je par preostalo i kako ih iskoristit kad si u brdu u selu, a oko tebe samo koze...Zar nije dovoljno znati da se udaras za pare.. To svasta govori... Nisi obrazovana fakultetski ( vjerovatno ), nemas damski posao, nisi htjela da se trudis u zivotu, ljena si ( tako si dospjela i do 80-90 kg zbog ljenosti i u prostituciju ). Da si sva tako super kao sto kazes i da to tjera ljude da ostanu u tvom okruzenju ne bi ti ti ljudi isti dolazili samo kad im se prijebe... Ti imas picku oni imaju pare..Cista logicka matematika.Za to i ne trebas da budes nesto posebno ljepa ni zgodna...Svakakvih pacenika sa parama ima, jebali bi oni svasta...
To tjera ljude da ti se vrate...Samo zato sto si sigurica...
Da je obratno u tvom zivotu, imala bi momka/muza koji je tu kraj tebe ne samo zbog lake picke ^^
Svrha mog obracanja tebi je zato sto si ti jedina ovdje koja se prestavlja kao 10/10 a iskreno nakon sto sam te vidio i nakon sto sam procitao par komentara...ti si solidna 3/10.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|