Sisata i guzata
Well-known member
Je, jer niste zanimljivi za drugaciju raspravuPitam se jeli adminu u interesu da mu je stalno svadja na ovoj birtiji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je, jer niste zanimljivi za drugaciju raspravuPitam se jeli adminu u interesu da mu je stalno svadja na ovoj birtiji?
Tresem seAuuu ti je fakat ne volis
Ja sam covjek koji imam svoj karakter i samopostovanje. Ono sto ti nikad neces imati. Uvijek ces ovisiti o mobitelu i o tudjim odlukama. Da ti pojasnim, uvijek ces biti neciji pas.Ti si covjek kojem se nista u zivotu ne dogada, kojem je ovo jedini izvor zabave(a seres meni), koji je ovaj forum shvatio preeee ozbiljno shvatio i koji zivi u proslosti jer vjv nema buducnosti...
Ne brini.. Volim imati lovu plus slobodno vrijeme i da ne radim za nikogaJa sam covjek koji imam svoj karakter i samopostovanje. Ono sto ti nikad neces imati. Uvijek ces ovisiti o mobitelu i o tudjim odlukama. Da ti pojasnim, uvijek ces biti neciji pas.
Ne brini se ti sto se tice moje buducnosti. Da vidis moj bankovni racun vjerujem da bis smrsavila tih 30tak kila viska samo da budes u mojoj blizini.
Prvi nick mi je izbrisan nakon 3 posta jer sam rekao u šali da su ovdje izmišljeni likovi uglavnom....možda sam bio blizu istine, nesvjesno...Izbrisano; pametniji su raskrinkali da je sve ovo paravan, hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha!
Mmmmm....shemale balkanische...zanima te?Ja sam covjek koji imam svoj karakter i samopostovanje. Ono sto ti nikad neces imati. Uvijek ces ovisiti o mobitelu i o tudjim odlukama. Da ti pojasnim, uvijek ces biti neciji pas.
Ne brini se ti sto se tice moje buducnosti. Da vidis moj bankovni racun vjerujem da bis smrsavila tih 30tak kila viska samo da budes u mojoj blizini.
Ma meni samo kurve nisu bauk, a niti ikom od nas posto smo na forumu o kurvama.Ti si iznio svoj sud a nisi citirao njenu izjavu.
Ja ne hodam sa njima, nit' se druzim sa njima... Ja ih platim da ih izjebem kad ja hocu i kako ja hocu, zadovoljim svoj sexualni ili ti zivotinjski nagon... Nema daljeA sta si ti koji hodas kurvama? Koji se druzis sa kurvama? Kako bi sebe nazvao?
Ma meni samo kurve nisu bauk, a niti ikom od nas posto smo na forumu o kurvama.
Ali retajko ti imaš službeni posao u kojem za nekoga radišNe brini.. Volim imati lovu plus slobodno vrijeme i da ne radim za nikoga![]()
Ne, sorry ali ne zanimas me.Mmmmm....shemale balkanische...zanima te?
Ma to je sporedno ovdje, no covjek te stvarno ne voli. Po upucenim rijecimaTresem seMali homic me ne voli...
4. put , pitanje je bilo samo da ili ne.Ma meni samo kurve nisu bauk, a niti ikom od nas posto smo na forumu o kurvama.
Onda si primitivna zivotinja koja koristi nagon umjesto mozgaJa ne hodam sa njima, nit' se druzim sa njima... Ja ih platim da ih izjebem kad ja hocu i kako ja hocu, zadovoljim svoj sexualni ili ti zivotinjski nagon... Nema dalje
I sta cu ja sad jadna... Kako cu prebolit ovaj gubitak...Ma to je sporedno ovdje, no covjek te stvarno ne voli. Po upucenim rijecima
Što te zanima, i ja bih rado smršavio kraj tvog bankovnog računa?Ne, sorry ali ne zanimas me.
Ne radi se o izmišljenim likovima, možda donekle...the shit's gonna hit the fan uskoro kako kažu ameri.Prvi nick mi je izbrisan nakon 3 posta jer sam rekao u šali da su ovdje izmišljeni likovi uglavnom....možda sam bio blizu istine, nesvjesno...
Upisat tecaj pletenjaI sta cu ja sad jadna... Kako cu prebolit ovaj gubitak...
Nece mi pomoci... Veceras pijem za Homu.Upisat tecaj pletenja
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|