Sisata i guzata
Well-known member
E i znaci kako pisemo meni pp gori
Sta cemo s tim..
Sta cemo s tim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaahahahaahahahahahhahhahah odi upisi tecaj duhovitostiMadmaxa umjesto Zlate Đurđevic
I sta si zaključio panetno moje?Ne mogu vjerovati da vam je dalje stalo da sve svađate sa ili ulizujete se Sig ...zar vam nije jasno o kakvom se zajebu radi? Trebalo je nama u devetom mjesecu dva tjedna da skužimo.
Mislis raditi, da bi mogao jebat za novacNeki moraju u meduvremenu zivjet. I jebat nesto
I to BritkiMislis raditi, da bi mogao jebat za novac
Pa, biznis... ...pametna si ti i znaš točno o čemu pričam.I sta si zaključio panetno moje?
Znam... Ali oni misle da ja patim kad mi kazu da sam debelaPa, biznis... ...pametna si ti i znaš točno o čemu pričam.
Skužit će i neki ostali vrlo brzo (barem oni pametniji).
Ne i to, nego jedino toI to Britki
Ako je jedino to, udijeli koju recenziju...Ne i to, nego jedino to
Pa sta ce kralju recenzija i ultimativnom jebacu moja lazna recenzija, sad mi pocinjes padat u ocima.Ako je jedino to, udijeli koju recenziju...
Palis se na ove titule??Pa sta ce kralju recenzija i ultimativnom jebacu moja lazna recenzija, sad mi pocinjes padat u ocima.
NePalis se na ove titule??
Kanader....E i znaci kako pisemo meni pp gori
Sta cemo s tim..
Tebi cu ih poslat da ih bon trazisKanader....
Ma kakav bre biznis... Kurve sa oglasa zaradjuju vise od nje i nemaju vremena da dolaze ovdje.. Cure znaju sta su i gdje im je mjesto... Rade to sto rade i ne lupaju gluposti o inteligenciji...Pa, biznis... ...pametna si ti i znaš točno o čemu pričam.
Skužit će i neki ostali vrlo brzo (barem oni pametniji).
PusaA moram priznat da dobro odgovara ovaj Max
Cuj 2 tjedna hahaha, 2 sata, ona i raskosna u paketu ahahahaNe mogu vjerovati da vam je dalje stalo da sve svađate sa ili ulizujete se Sig ...zar vam nije jasno o kakvom se zajebu radi? Trebalo je nama u devetom mjesecu dva tjedna da skužimo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|