Sisata i guzata
Well-known member
E i znaci kako pisemo meni pp gori

Sta cemo s tim..

Sta cemo s tim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaahahahaahahahahahhahhahah odi upisi tecaj duhovitostiMadmaxa umjesto Zlate Đurđevic
I sta si zaključio panetno moje?Ne mogu vjerovati da vam je dalje stalo da sve svađate sa ili ulizujete se Sig...zar vam nije jasno o kakvom se zajebu radi? Trebalo je nama u devetom mjesecu dva tjedna da skužimo.
Mislis raditi, da bi mogao jebat za novacNeki moraju u meduvremenu zivjet. I jebat nesto
I to BritkiMislis raditi, da bi mogao jebat za novac
Pa, biznis...I sta si zaključio panetno moje?
Znam... Ali oni misle da ja patim kad mi kazu da sam debelaPa, biznis......pametna si ti i znaš točno o čemu pričam.
Skužit će i neki ostali vrlo brzo (barem oni pametniji).
Ne i to, nego jedino toI to Britki
Ako je jedino to, udijeli koju recenziju...Ne i to, nego jedino to
Pa sta ce kralju recenzija i ultimativnom jebacu moja lazna recenzija, sad mi pocinjes padat u ocima.Ako je jedino to, udijeli koju recenziju...
Palis se na ove titule??Pa sta ce kralju recenzija i ultimativnom jebacu moja lazna recenzija, sad mi pocinjes padat u ocima.
NePalis se na ove titule??
Kanader....E i znaci kako pisemo meni pp gori
Sta cemo s tim..
Tebi cu ih poslat da ih bon trazisKanader....
Ma kakav bre biznis... Kurve sa oglasa zaradjuju vise od nje i nemaju vremena da dolaze ovdje.. Cure znaju sta su i gdje im je mjesto... Rade to sto rade i ne lupaju gluposti o inteligenciji...Pa, biznis......pametna si ti i znaš točno o čemu pričam.
Skužit će i neki ostali vrlo brzo (barem oni pametniji).
PusaA moram priznat da dobro odgovara ovaj Max![]()
Cuj 2 tjedna hahaha, 2 sata, ona i raskosna u paketu ahahahaNe mogu vjerovati da vam je dalje stalo da sve svađate sa ili ulizujete se Sig...zar vam nije jasno o kakvom se zajebu radi? Trebalo je nama u devetom mjesecu dva tjedna da skužimo.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|