Sisata i guzata
Well-known member
Nece mi pomoci... Veceras pijem za Homu.Upisat tecaj pletenja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece mi pomoci... Veceras pijem za Homu.Upisat tecaj pletenja
Kurve služi za taj kao životinjski dio, djevojke i supruge za dio kojim se koristi mozak..Onda si primitivna zivotinja koja koristi nagon umjesto mozga
I ja se pitam, ovo uopce vise ne citam, nemam snage.Pitanje za starosjedioce, gdje se mogu pročitati sabrana djela iz prošlih vremena kada je sve bilo bolje i zanimljivije? Koja tema?
Previše sličnosti u načinu pisanja....timeline ih jebe isto....feedbackovi su im prebrzi...sve skupa nije loše al se pitam zašto...pari mi previše truda za relativno malu korist...vjerovatno se varam...Ne radi se o izmišljenim likovima, možda donekle...the shit's gonna hit the fan uskoro kako kažu ameri.
Da, tribalo bi reset i neka ruka da ovo malo počisti..I ja se pitam, ovo uopce vise ne citam, nemam snage.
Opet kurva o inteligenciji ... Mozak se koristi kuci i na poslu ( pravom poslu a ne na onom gdje ti je vrhunac rasiriti noge ).. U druzenju sa kurvom dovoljan ti je samo novcanik..Onda si primitivna zivotinja koja koristi nagon umjesto mozga
Rekao sam prije: paravan. Starosjedioci sigurno čitaju ovo sada i vrište od smijeha ali imaju dovoljno pameti da ne ništa ne pišuPreviše sličnosti u načinu pisanja....timeline ih jebe isto....feedbackovi su im prebrzi...sve skupa nije loše al se pitam zašto...pari mi previše truda za relativno malu korist...vjerovatno se varam...
Kod mene nije... Volim da me jebu pametni ljudiOpet kurva o inteligenciji ... Mozak se koristi kuci i na poslu ( pravom poslu a ne na onom gdje ti je vrhunac rasiriti noge ).. U druzenju sa kurvom dovoljan ti je samo novcanik..
Evo citam ove tvoje "britke" komentareAk je ovaj forum normalan, pa strasno kako se ljudi ovdje razgovaraju. MeriCetinicjole pa di si ti. Fale mi tvoje ultra duhovite opaske o meni. Nas dvoje se ipak normalnije razgovaramo ovdje od Sig i njene vojske koja ju ne voli.
Ne znam zasto? Zasto svi imaju na piku Sigicu
Ne bih, nisam ja za to. Ali mislim da je sretan onaj kojemu će ona biti cura.Eno ti ga Ventura, zaljubljeni djecak dao bi sve da mu je sisata cura
140-145 eto da se i ja pohvalim jednom...sad sam i samom sebi jadan...Kod mene nije... Volim da me jebu pametni ljudi
Očigledno se pamet ne prenosi sexom a mogu mislit koja je tvoja procjena pameti, pamet=bogatstvo..Kod mene nije... Volim da me jebu pametni ljudi
Marijole kao jedina svijetla tocka ove psihijatrijeEvo citam ove tvoje "britke" komentare
Da imas pameti to ne bi izjavioOčigledno se pamet ne prenosi sexom a mogu mislit koja je tvoja procjena pameti, pamet=bogatstvo..
Jel ti ova duga pauza izmedju komentara koje pises sluzi da bi smislio sto napisati dobar si nema sta. Slobodno malo uci od mene besplatno ti je za sada.Evo citam ove tvoje "britke" komentare
Madmaxa umjesto Zlate ĐurđevicNe hvalim ja njen zivot, no ako ona kaze da je zadovoljna i sretna. Super za nju. Sto bi ja sad trebao govoriti da ona laze? Ko Marijole meni? Ja vjerujem ljudima dok se ne dokaze suprotno.
Ajoj, nemoj se niti zajebavatNe bih, nisam ja za to. Ali mislim da je sretan onaj kojemu će ona biti cura.
Vjerovatno nikad nisi cekao od ventija odgovor sve 5 venty..Jel ti ova duga pauza izmedju komentara koje pises sluzi da bi smislio sto napisati dobar si nema sta. Slobodno malo uci od mene besplatno ti je za sada.
Neki moraju u meduvremenu zivjet. I jebat nestoJel ti ova duga pauza izmedju komentara koje pises sluzi da bi smislio sto napisati dobar si nema sta. Slobodno malo uci od mene besplatno ti je za sada.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|