Johann Sebastian Bach
Well-known member
Karlo Jurčević, tragično preminuo i to upravo od onoga (alkoholizam) što pjeva u svojoj pjesmi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako cu ja od patnje za HoMom...Karlo Jurčević, tragično preminuo i to upravo od onoga (alkoholizam) što pjeva u svojoj pjesmi:
Madi, hoces podijelit recenziju na pp ako odes kod sig?Jbg znas da o meni nitko ne pise...
Daj dok se ona i ja ne upoznamo, ti nam napisi jos jednu super recenziju kao onu zadnju od koje nitko nema koristi. J.Lo koja jednom godisnje dodje u HRPrvi do sombrera
Sig, vrijeme je da ga upoznas pa da bar na neki nacin izvucemo recenziju od njega...
Samo dzabe im... Hejteri su uvijek bili najveci fanovi.. Mrznja je na korak do ljubavi... Jel tako Marijole?Ovaj forum stvarno otišao u neku stvar,Sig i dalje tupi svoju priču,ulizice se i dalje ulizuju ali drago mi je da ima i sve vise hejtera
Razmislit cu si, mozda otvorim ponudu ko vise plati njemu ide recenzija.Madi, hoces podijelit recenziju na pp ako odes kod sig?
Radi da bi mogao karati kurve.Marijole kako si?Ima šta novo?
I šta tome fali,on bar kara kvalitetno a ti?Radi da bi mogao karati kurve.
OkNe bih se složio,ali ti si ionako u svom filmu.
Ventura daj neku preporuku
Dao bi ti ali slabo idemNe bih se složio,ali ti si ionako u svom filmu.
Ventura daj neku preporuku
A sto ja? Pa ja sam djevac od 17 godina i moj zivot tek pocinje. Vidis da sam tu da naucim od pravih Hrvatskih alfa muzjaka kako pisat recenzije i karat. PolakoI šta tome fali,on bar kara kvalitetno a ti?
Di ces?Jbm mu moram ic jos malo a gle kako je napeto....
Šteta,zašto slabo ideš?Dao bi ti ali slabo idem
Nac se al ne seksualno...Di ces?
Kak to,pa šta nije tebi ovaj forum sve?Jbm mu moram ic jos malo a gle kako je napeto....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|