Nisam, bila je zauueta tu vecer...Jesi bio kod dotične?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, bila je zauueta tu vecer...Jesi bio kod dotične?
Ali ono buuu rekla mi je da sam glup...i ne znam sta vec... Ja ga nisam prijavila dok mi admin nije rekao za to jer mi bilo smjesno i nebitnoA zašto ti postavljaš to pitanje? Možda kako bi nastavio vrijeđati....
Jel sve nude pola sata za 1000?
PitajJel sve nude pola sata za 1000?
Ti ne ideš na neki susret, i to čak ne s klijentom?Ali ono buuu rekla mi je da sam glup...i ne znam sta vec... Ja ga nisam prijavila dok mi admin nije rekao za to jer mi bilo smjesno i nebitno
A sta, ljubomoran si?Ti ne ideš na neki susret, i to čak ne s klijentom?
Ne nego govor mržnje po nacionalnoj i vjerskoj osnovi.Ali ono buuu rekla mi je da sam glup...i ne znam sta vec... Ja ga nisam prijavila dok mi admin nije rekao za to jer mi bilo smjesno i nebitno
Ja sam tebe za osobno vrijedanje...Ne nego govor mržnje po nacionalnoj i vjerskoj osnovi.
Ne, rekla si prije 20 min da se ideš spremati za susret neseksualne vrste, ali eto te na forumuA sta, ljubomoran si?
uglavnom da, al ako pitas i mozda imaju slobodno daju i za manje 750 kn. Kako je Big Joe naletio. No to su ove od 2000 po uri. No imas cesto njih i za 1200 po satu. Ili 800 ili 900 za pola.Jel sve nude pola sata za 1000?
Ne brini ljubavi... Necu se jebat danas vise...Ne, rekla si prije 20 min da se ideš spremati za susret neseksualne vrste, ali eto te na forumu
U tih pola sata svrsim 3 puta i popijem pivoJel sve nude pola sata za 1000?
Probaj nacrtat ili gluhonijeme znakoveTi ne mozes bez da ne zicas paznju i pokoji komentar sisate i debele jel? Iako sam ti objasnila vec desetak puta da me ne zanimasi kako da ti covjek odgovori
Samo udri SiG Patak da blagoslovNe brini ljubavi... Necu se jebat danas vise...
Ne vredi, ne vredi...Probaj nacrtat ili gluhonijeme znakove
KD ti si danas i više nego pretjeraoAjd sad i ti pretjeruješ malo...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|