Kozjak Dida
Well-known member
Koka i trava nisu droge!Koji šmrka koku i još se pritom drogira? Sram ga bilo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koka i trava nisu droge!Koji šmrka koku i još se pritom drogira? Sram ga bilo!
Pa može šmrkat i bockat se šta je tu čudno, znao lika koji šmrkao i još bio na heroinu završio u komuni možda ga to i održalo na životu di je danas nezzKoji šmrka koku i još se pritom drogira? Sram ga bilo!
Prima li Patka na vanredno doškolovanjeŠta si joj pisao?
Možda si zaboravio interpunkciju, a ona je grammar nazzi.
Patak, idući mjesec sam u Istri. Hoćeš me vodit negdje gdje puštaju ovakvu glazbu? Ovo je moj đir.
Jel za druženje i cijena kolka je i ds bi volio vatreno druženje i ako može neka slika. Sad vidim ds sam zaboravio interpunkcijeŠta si joj pisao?
Možda si zaboravio interpunkciju, a ona je grammar nazzi.
Što dalje od moje birtije jbt da si barem žena ufffPatak, idući mjesec sam u Istri. Hoćeš me vodit negdje gdje puštaju ovakvu glazbu? Ovo je moj đir.
Naravno , pa neću s muškimaSad bi ti birao...
Hoces reci da moja muzika nije dovoljno dobraPatak, idući mjesec sam u Istri. Hoćeš me vodit negdje gdje puštaju ovakvu glazbu? Ovo je moj đir.
Ajde, biti će nam i ovako platonski dobro. Ponesem koke sa sobom. A možemo se i drogirati.Što dalje od moje birtije jbt da si barem žena ufff
Jbt pa nisam ja multimilijuner DarienPatak, idući mjesec sam u Istri. Hoćeš me vodit negdje gdje puštaju ovakvu glazbu? Ovo je moj đir.
I kolko puta ne zanima me to. Isključivo žene me zanimaju.Naravno , pa neću s muškima
Ako imaš kakvu zanimljivu da radi gfe slobodno preopruči.Sad bi ti birao...
Nisam to rekao, samo preferiram nešto drugo. Mogu ja i s tobom na cajke, ali samo ako ti odeš samnom u Lisinski na Dvořákovu devetu simfoniju u e-molu.Hoces reci da moja muzika nije dovoljno dobra![]()
Jel i ti tražiš curu za ženidbu tu?I kolko puta ne zanima me to. Isključivo žene me zanimaju.
Ja častim, prijateljuJbt pa nisam ja multimilijuner Darien
Ne znas sta propustasNisam to rekao, samo preferiram nešto drugo. Mogu ja i s tobom na cajke, ali samo ako ti odeš samnom u Lisinski na Dvořákovu devetu simfoniju u e-molu.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|