Šta si joj pisao?@Big Joe jesi provjerio vatrenoj genitalije pisao joj ja poruke al ne odg mi čudno
Možda si zaboravio interpunkciju, a ona je grammar nazzi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta si joj pisao?@Big Joe jesi provjerio vatrenoj genitalije pisao joj ja poruke al ne odg mi čudno
Koka i trava nisu droge!Koji šmrka koku i još se pritom drogira? Sram ga bilo!
Pa može šmrkat i bockat se šta je tu čudno, znao lika koji šmrkao i još bio na heroinu završio u komuni možda ga to i održalo na životu di je danas nezzKoji šmrka koku i još se pritom drogira? Sram ga bilo!
Prima li Patka na vanredno doškolovanjeŠta si joj pisao?
Patak, idući mjesec sam u Istri. Hoćeš me vodit negdje gdje puštaju ovakvu glazbu? Ovo je moj đir.
Jel za druženje i cijena kolka je i ds bi volio vatreno druženje i ako može neka slika. Sad vidim ds sam zaboravio interpunkcijeŠta si joj pisao?
Što dalje od moje birtije jbt da si barem žena ufffPatak, idući mjesec sam u Istri. Hoćeš me vodit negdje gdje puštaju ovakvu glazbu? Ovo je moj đir.
Naravno , pa neću s muškimaSad bi ti birao...
Hoces reci da moja muzika nije dovoljno dobraPatak, idući mjesec sam u Istri. Hoćeš me vodit negdje gdje puštaju ovakvu glazbu? Ovo je moj đir.
Ajde, biti će nam i ovako platonski dobro. Ponesem koke sa sobom. A možemo se i drogirati.Što dalje od moje birtije jbt da si barem žena ufff
Jbt pa nisam ja multimilijuner DarienPatak, idući mjesec sam u Istri. Hoćeš me vodit negdje gdje puštaju ovakvu glazbu? Ovo je moj đir.
I kolko puta ne zanima me to. Isključivo žene me zanimaju.Naravno , pa neću s muškima
Ako imaš kakvu zanimljivu da radi gfe slobodno preopruči.Sad bi ti birao...
Nisam to rekao, samo preferiram nešto drugo. Mogu ja i s tobom na cajke, ali samo ako ti odeš samnom u Lisinski na Dvořákovu devetu simfoniju u e-molu.Hoces reci da moja muzika nije dovoljno dobra
Ovo je moj tekst
Jel i ti tražiš curu za ženidbu tu?I kolko puta ne zanima me to. Isključivo žene me zanimaju.
Ja častim, prijateljuJbt pa nisam ja multimilijuner Darien
Znam, zato je i tuOvo je moj tekst
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|