Sisata i guzata
Well-known member
Ne znas sta propustasNisam to rekao, samo preferiram nešto drugo. Mogu ja i s tobom na cajke, ali samo ako ti odeš samnom u Lisinski na Dvořákovu devetu simfoniju u e-molu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znas sta propustasNisam to rekao, samo preferiram nešto drugo. Mogu ja i s tobom na cajke, ali samo ako ti odeš samnom u Lisinski na Dvořákovu devetu simfoniju u e-molu.
Pun je para lik imaš koju od Mažuranića za na veresijuNisam to rekao, samo preferiram nešto drugo. Mogu ja i s tobom na cajke, ali samo ako ti odeš samnom u Lisinski na Dvořákovu devetu simfoniju u e-molu.
Ni tiNe znas sta propustas
E što nisi žena barem One ne ćaste skrte dođavolaJa častim, prijatelju
E to je to....Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Prvo za jebanje, a poslje može i ženidba ako ima para ak nema jbgJel i ti tražiš curu za ženidbu tu?
Pa onda moraš u sugarmamy sobuPrvo za jebanje, a poslje može i ženidba ako ima para ak nema jbg
Eee... Ja kad ti pocnem plakat nakon druge butelje...
I onda neki kažu da Marija nije zgodna. Pička i pol. Baš je zgodna.E to je to....
Obično mi cure krenu plakat nakon seksa, ali kako god ti odgovara.Eee... Ja kad ti pocnem plakat nakon druge butelje...
Nisam to vidio samo za Sugar dad,a to me ne zanimaPa onda moraš u sugarmamy sobu
Mogu ja i za vrijeme oralnog nemas brige.. (vec jesam)Obično mi cure krenu plakat nakon seksa, ali kako god ti odgovara.
Šta si tolko los ?Obično mi cure krenu plakat nakon seksa, ali kako god ti odgovara.
Zvuči kao interesantno iskustvoMogu ja i za vrijeme oralnog nemas brige.. (vec jesam)
Od muke?Mogu ja i za vrijeme oralnog nemas brige.. (vec jesam)
Šta je prebrzo svršioMogu ja i za vrijeme oralnog nemas brige.. (vec jesam)
Od radosti i ushićenjaOd muke?
Ne, sjetila se necegaOd muke?
Sjetila se da ima penis u ustimaNe, sjetila se necega
Tel: 064/677-677
|
|
|
|