Sisata i guzata
Well-known member
Netko je sinoc spomenuo majmune??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Netko je sinoc spomenuo majmune??
Sinoc?Netko je sinoc spomenuo majmune??
Ti ćeš biti prva i dat ćeš recenziju. Gfe sigurno ima hahaJel bio tko ,jel ima ko broj ,daj adresu,jel ima madeza jel ima tatoo,jel se jebe il drka i lize samo ,moze li se spustit cijena,jeli GFE ,daj neki info pa necu valjda dolazit bezveze ,sto kazu sto kazu jelll bioooooo tkooooooo![]()
Reko pa poreko (poreknuo!)X
Well-known member
Ovu temu je poreknuo odbjegli Alfa Moderator
posljednja izmjena od urednika
Jbt ovoliko ni ja nisam bila ogorcena na bivseg![]()
Odakle ste ispuzali blokani... Pomalo se plasim da ste 6 mj svaki dan provjeravali jer se mozete ulogirat...Alfa nas jedini, luzer je uvijek bio, a i luzer ce ostat![]()
Aj ti samnom lice u lice ako se usudis... Crvicu.... Meni nikad nije bio potreban cuvar.... Mali zohareSmiri se sisata, nema ti vise tvog cuvara, budi dobra
Aj ti samnom lice u lice ako se usudis... Crvicu.... Meni nikad nije bio potreban cuvar.... Mali zohare![]()
Marijole a Juciepenn i Big Joe su se smijali tome.Netko je sinoc spomenuo majmune??
Nisu valjda spomenuli i zooMarijole a Juciepenn i Big Joe su se smijali tome.
To je Jura prije toga. U Villachu.Nisu valjda spomenuli i zoo![]()
Pa sta se tu desava kad mene nemaTo je Jura prije toga. U Villachu.
Nisi moj tip, kad skines 10tak kg moze, ali i naravno da ne placam za susret. Nego kako ti je ono bio nick prije nego si postala sisata i guzata? Ne mogu se nikako sjetiti
Svašta al ništa pametnoPa sta se tu desava kad mene nema![]()
Taman dovoljno da imam snage da te izjebem u supcic....Nisi moj tip, kad skines 10tak kg moze, ali i naravno da ne placam za susret. Nego kako ti je ono bio nick prije nego si postala sisata i guzata? Ne mogu se nikako sjetiti
Skinula je 7.Nisi moj tip, kad skines 10tak kg moze, ali i naravno da ne placam za susret. Nego kako ti je ono bio nick prije nego si postala sisata i guzata? Ne mogu se nikako sjetiti
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|